Karabüklü Bülent: 3 puan istiyoruz

Kardemir Karabükspor'un orta sahadaki isimlerinden Bülent Kocabey, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonunda lig şampiyonluğunu Fenerbahçe ile birlikte hak eden Trabzonspor'u ağırlayacaklarını anımsattı.Rakiplerinin kon

Karabüklü Bülent: 3 puan istiyoruz

Kardemir Karabükspor'un orta sahadaki isimlerinden Bülent Kocabey, Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonunda lig şampiyonluğunu Fenerbahçe ile birlikte hak eden Trabzonspor'u ağırlayacaklarını anımsattı.

Rakiplerinin konumu ya da büyüklüğünün kendilerini ilgilendirmediğini anlatan Kocabey, şöyle devam etti: ''Trabzonspor da Feberbahçe de son haftaya kadar iyi götürdüler, ikisi de şampiyonluğu hak ediyor. Kardemir Karabükspor olarak bize yakışan sahada mücadele ederek iyi futbol oynamaktır. Rakiplerimizin şampiyonluğu oynaması bizi fazla ilgilendirmiyor.

Her zaman olduğu gibi çizgimizi korumaya çalıştık. Ligin son haftası genelde konsantre eksikliği olur, şampiyonluğun belirleneceği maçın son haftaya kalması bizim acımızdan da iyi oldu. Konsantremiz iyi olacak.

Elimizden geleni yapıp iyi mücadeleyle galip gelmek istiyoruz. Takım olarak moralimiz iyi, ligde olduğumuz yerimizi korumak istiyoruz. Son hafta ilimizi iyi temsil ederek taraftarımıza güzel futbol izlettirmek istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler