Karabük'e verildi ama idmanda...!

Bayramda tatil yapmayarak çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde çalışma gerçekleştirdi. Bordo-mavili futbolcular, kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanda pas çalışma

Karabük'e verildi ama idmanda...!

Bayramda tatil yapmayarak çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde çalışma gerçekleştirdi. Bordo-mavili futbolcular, kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanda pas çalışması da yaptılar.

Antrenmana milli takım kamplarında bulunan Burak Yılmaz, Tolga Zengin, Zokora, Glowacki, Pawel Brozek ve Adrian ile sakatlığı süren Piotr Brozek katılmadı.

Kardemir Karabükspor'a verilen Mehmet Çakır da antrenmanda yer aldı. Bu futbolcunun yarın Trabzon'dan ayrılacağı öğrenildi.

Bordo-mavililer, yarın Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor ile saat 19.00'da Ordu'da bir hazırlık karşılaşması oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor