Karabük ve Eskişehir puanları paylaştı

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor, evinde Eskişehirspor ile karşılaştı. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.Karabük 39. dakikada Abdou Razack Traore ile öne geçerken, Eskişehirspor 2. yarının h

Karabük ve Eskişehir puanları paylaştı

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor, evinde Eskişehirspor ile karşılaştı. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Karabük 39. dakikada Abdou Razack Traore ile öne geçerken, Eskişehirspor 2. yarının hemen başında; 49. dakikada Ömer ve 52. dakikada Emre'nin golleri ile üstünlüğü yakaladı. Karabük'te 55. dakikada sahneye çıkan Ahmet İlhan takımına beraberliği getirdi ve mücadele 2-2 sonuçlandı.

Bu skorun ardından ligde kalma yarışı veren Karabükspor yara alırken, 25 puanda kaldı. Eskişehirspor ise 36 puana yükseldi.

Süper Lig'in 32. haftasında Karabük, deplasmanda Balıkesir ile hayati bir maça çıkacakken, Eskişehirspor ise evinde Trabzonspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor