Karabük uzatmalarda hayat buldu!

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor ile Manisaspor karşı karşıya geldi. Kırmızı mavili ekip mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor ile Manisaspor kozların

Karabük uzatmalarda hayat buldu!

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor ile Manisaspor karşı karşıya geldi. Kırmızı mavili ekip mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor ile Manisaspor kozlarını paylaştı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan mücadele Karabükspor'un 2-1'lik galibiyeti ile tamamlandı

Manisaspor'da Ümit Özat'ın ilk kez takımının başında teknik adamlık yaptığı maçın ilk yarısı oldukça hareketli geçmesine rağmen gol sesi çıkmadı.

Konuk ekip 51. dakikada Murat Erdoğan'ın golüyle 1-0 öne geçerken, rakip kalede baskısını artıran Bülent Korkmaz'ın öğrencileri 70. dakikada Mehmet Yıldız ile eşitliği yakaladı.

Karşılaşmanın son dakikalarında Luton Shelton'ın düşürülmesi sonucu penaltı kazanan kırmızı-mavili ekip Florin Cernat'ın golü ile 3 puana uzandı.

Öte yandan Akaminko uzatma anlarında kırmızı kartla oyun dışında kaldı

Bu sonucun ardından Karabükspor 21 puana yükselirken, Manisaspor ise 26 puanda kaldı

Ligin gelecek haftasında Kardemir Karabükspor deplasmanında İstanbul BB ile karşı karşıya gelecek olurken, Manisaspor ise Eskişehirspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor