Karabük TS maçını düşünüyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor'un Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz, "Emenike için inanılmaz bir baskı ve istek var" dedi.  Ligin 16. haftasında yarın sahasında MP Antalyaspor'u ağırlayacak olan Kardemir Karab

Karabük TS maçını düşünüyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor'un Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Metin Yılmaz, "Emenike için inanılmaz bir baskı ve istek var" dedi.

 

Ligin 16. haftasında yarın sahasında MP Antalyaspor'u ağırlayacak olan Kardemir Karabükspor son hazırlıklarını bugün Çamlık tesislerinde yağmur altında gerçekleştirdi. Isınma ve düz koşu ile yapılan ter idmanı şu çalışmaları ile tamamladı.

 

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunun Futbol Şube Sorumlusu ve Basın sözcüsü Metin Yılmaz, Fenerbahçe maçının ardından Antalya maçının Cumartesi oynanması nedeni ile takımın izin yapmadan çalışmalara başladığını ve bugün son hazırlığını yaparak kampa girdiğini söyledi.

 

Antalya maçının bu sezon iç sahada ilk yarının son maçı olması ve önlerindeki Trabzon maçını da hesap ederek 3 puanla ayrılmak istediklerini belirten Yılmaz şunları söyledi:

 

"Hedeflediğimiz noktalarda bitirmek ve hem de aynı zamanda Antalya ile rakip olmamız nedeniyle kazanılması gerekilen bir maç. Bu nedenle yarın karşılaşacağımız Antalya maçında taraftar baskısıyla sahada göstereceğimiz mücadeleyle 3 puanı almak istiyoruz. İç sahada arzulu, istekli ve bol gollü maçlar oynuyoruz. Antalya maçı da bu havada geçecektir."

"ÜZERİMİZDE EMENİKE BASKISI VAR"

Son günlerde üzerlerinde Türkiye haricinde yurt dışında da Emenike için yoğun tekliflerin geldiğini de anlatan Metin Yılmaz, " Bize hep dolaylı ve aracılarla haberler geliyor. Antalya ve Trabzon maçını bitirdikten sonra Yönetim Kurulu ile bunu masaya yatıracağız. Çünkü inanılmaz bir baskı ve istek var Emenike için. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda önümüzdeki iki maçı bitirdikten sonra yapacağımız ilk yönetim kurulu toplantımızda Emenike konusunu detaylı olarak masaya yatıracağız. Devre arasında takımda kalacak ve gitmek isteyen oyuncular ile transferlerle birlikte Emenike konusunu değerlendireceğiz. Bizim şuan öncelikli olarak oynayacağımız Antalya ve Trabzon maçında puan veya puanlar alarak ligin ilk devresini iyi bir yerde kapatmak istiyoruz" dedi.

 

Diğer yandan edinilen bilgilere Fransa, Katar ve İran dışında Rusya ve Almanya liginden Borussia Dortmund takımında da Emenike için teklif verildiği öğrenildi.

Kırmızı mavili takımın yarın MP Antalyaspor karşısında muhtemel 11'i ise şu şekilde:

"Tomiç, Bülent Bal, Deumi, Murat Selvi, Kerim, Tozo, Hakan Söyler, Birol, Yasin, İlhan, Emenike"

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor