Karabük'ten ilginç karar! Fener'e yok Trabzon'a var!

Fenerbahçe maçında gerekçe gösterilmeden kadroya alınmayan 5 as futbolcunun Trabzonspor maçında oynayabileceği açıklandı

Karabük'ten ilginç karar! Fener'e yok Trabzon'a var!
Haber61 Spor servisi

Trabzonspor ilk yarının son maçında karşılaşacağı Kardemir Karabükspor bu haftanın kapanış maçında bugün Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Karabükspor'da Fenerbahçe maçı öncesinde ilginç gelişmeler yaşandı. Kırmızı mavili ekipte 5 as futbolcu herhangi bir neden belirtilmeden Fenerbahçe maçının kadrosuna alınmadı. Konuyla ilgili yapılan açıklama ise daha da ilginç oldu.

Futbol Şube Sorumlusu Bülent Toraman, Seleznov, Torje, Grozav, Papp ve Tanase'nin kadro dışı bırakıldığı yönünde çıkan haberleri yalanlayarak hocanın bu isimleri düşünmediğini söyledi.

Toraman, "Kadro dışı bırakılma olayı doğru değil. Hocamız maç öncesi bu 5 kişiyi düşünmediğini söyledi ve kadroya almadı. Kadroyu kimin yapacağına teknik heyet verir. Bakarsınız önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçında kadroda yer alabilirler. Bu tamamen hocamızın düşüncesidir. Saygı duyuyoruz" dedi.

5 OYUNCU DA AS OYUNCUYDU

Fenerbahçe maçının kadrosuna alınmayan isimlerden  Seleznov 13, Torje 15 , Grozav 14, Papp 14 ve Tanase 14 lig maçında forma giydi. Sezon başından beri Karabükspor'un as futbolcuları arasında yer alan bu 5 ismin neden bir anda Fenerbahçe maçının kadrosuna alınmadığı büyük merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor