Karabük startı verildi

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Ziraat Türkiye Kup

Karabük startı verildi

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adana Demirspor ile oynanan karşılaşmasında ilk 11'de mücadele eden futbolcular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ve koşunun ardından yarı alanda topla çalıştı. Yeşil-Mavili takımda Adana Demirspor maçında sakatlanan Oboabona, fizyoterapist eşliğinde salonda çalışma yaptı. Yeşil-Mavili ekip, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler