Karabük: 2 - Gençlerbirliği: 1

Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Karabükspor sahasında Gençlerbirliği'ni Shelton ve Mustafa Sarp'ın golleri ile 2-1 mağlup etti. Konuk ekip G.Birliği'nin tek golü Herve Tum'dan geldi.Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Karabükspor sahas

Karabük: 2 - Gençlerbirliği: 1

Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Karabükspor sahasında Gençlerbirliği'ni Shelton ve Mustafa Sarp'ın golleri ile 2-1 mağlup etti. Konuk ekip G.Birliği'nin tek golü Herve Tum'dan geldi.

Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Karabükspor sahasında ağırladığı Gençlerbirliği'nin 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu skorun ardından Başkent ekibi Gençlerbirliği'nin ligde 5 maçtır süren yenilgisizlik serisi sona ermiş oldu. Öte yandan ligdeki son 6 maçını kaybeden Karabükspor, sahasında aldığı G.Birliği galibiyetiyle bu kötü istatistiğe de son verdi.

Ev sahibi ekip Karabükspor mücadelenin 7. dakikasında Luton Shelton'ın attığı golle 1-0 öne geçerken konuk ekip Gençlerbirliği 40. dakikada Herve Tum'un kafa golüyle beraberliği sağladı.

İlk yarı 1-1'lik beraberlike sona ererken Karabükspor kalecisi Orkun Uşak ile Karabüklü taraftarlar arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Mücadelenin ikinci yarısına baskılı başlayan ev sahibi ekip, yeni transfer Mustafa Sarp'ın 57. dakikadaki golü ile 2-1'lik üstünlüğü sağladı.

Bu sonucun ardından Karabükspor puanını 15'e yükseltirken 16. sıraya yerleşti. Gençlerbirliği ise 29 puanla 6. sırada kaldı. Karabükspor gelecek hafta deplasmanda lider Galatasaray'a konuk olurken Gençlerbirliği sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor