Karabük 1 – Trabzon 1

Trabzonspor ligin ilk haftasında deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak. İşte ilk 11'ler. Stadyum: Dr. Necmettin Şeyhoğlu Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz, Volkan Bayarslan Karabükspor: Tomic, Uğur, Mabiala, Jahic, Seric, Birol, Hakan,

Karabük 1  – Trabzon 1

Trabzonspor ligin ilk haftasında deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak. İşte ilk 11'ler.

 

Stadyum: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

 

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz, Volkan Bayarslan

 

Karabükspor: Tomic, Uğur, Mabiala, Jahic, Seric, Birol, Hakan, Selim Teber, Cernat, Bilal, Mehmet Yıldız

 

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Sapara, Zokora, Soner, Volkan, Olcan, Vittek

 

Yasin sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadı

 

Teknik dirdektör Şenol Güneş cezası nedeniyle kulübedeki yerini alamayacak.Güneş takımını tribünden yönetecek

 

Dr Nejmettin Şeyhoğlu stadında yedeklerin ısınacağı bölüm yok

 

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 34 haftalık mücadelede Trabzonspor 56 puanla 3., KDÇ Karabükspor ise 44 puanla 12. sırada tamamlamıştı.

 

Karabükspor geçen sezonun 21.haftasında sahasında Trabzonspor'u 2-1 yenmiş ve tarihinde ilk kez rakibini mağlup etmişti.

 

Maçtan kareler için tıklayın 

 

İkinci Yarı Sayfa – 2’de – Sayfa için tıklayın 

 

Trabzonspor’un 2012 – 2013 sezonu ilk maçı başladı

 

Karşılaşmaya Karabükspor başladı  

 

Dak : 1 Trazonspor Olcan Adın ile soldan etkili olmaya çalışan taraftı ancak Karabükspor savunması topu ceza sahasına ulaşmadan uzaklaştırdı.

 

Dak : 3 Birol Hikmet, Trabzon orta alanına kadar taşıdığı topu sağ tarafta arkadaşına uzatmak isterken topu taca gönderdi.

 

Dak : 4 Olcan'ın köşe vuruşunda topla buluşan Vittek dönerek şut denedi... fakat top farklı şekilde auta çıktı.

 

Dak : 6 Volkan'a yapılan faulü Giray kullandı araya giren Mabiala Karabük yarı alanında taca çıktı...Karabükspor kullanacak...

 

Dak : 8 Kendi yarı sahası tarafından şimdi Trabzonspor taç atışı kullanacak.

 

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor: 1-1

 

Dak : 10 Trabzonspor orta alandan pasla çıkmaya çalışıyor...

 

Dak : 12 Trabzonspor kısa paslarla soldan ilermeye çalışırken top Mabiala2nın önünde kaldı ve yine bir Karabükspor tacı..

 

Dak : 13 Volkan Şen ceza sahasına doğru ortasını gönderiyor.

 

Dak : 14 Karabükspor özellikle kanat organizasyonları ile Trabzonspor yarı sahasına girmeye çalışıyor. Seric'in bu dakikaya kadar yaptığı bindirmeler dikkat çekiyor.

 

İkinci Yarı Sayfa – 2’de – Sayfa için tıklayın 

 

Dak : 15 Trabzonspor, sağ kanattan Soner ile etkili bir serbest vuruş kullandı ancak Karabükspor savunmasında Mehmet bu tehlikeyi savuşturmasını bildi.

 

Dak : 16 Şu anda karşılaşmada her iki takımda önemli bir pozisyon yakalayamadı.

 

Dak : 17 Oyun şu anda sağ koridora sıkışmış durumda! Trabzonspor oyunun yönünü değiştirmek istiyor ancak Sapara bu dakikaya kadar bekleneni karşılayamadı.

 

 

Gooolllll Goolllll Goooooooooooolllllllll 

 

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor: 1-1

 

Dak : 20 Golü atan oyuncu Volkan Şen 

 

Gol posizyonu : Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Soner Aydoğdu, ceza sahasının solunda bulunan Volkan'a gördü. Meşin yuvarlağı önünde bulan Volkan, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

 

Dak : 22 Trabzonspor golden sonra da Karabükspor karşısında etkili olmaya devam ediyor! Bu kez sağ kanattan Volkan geliyor... Volkan Şen ceza sahasında müsait durumda bulunan Vittek'e pas çıkartmak istedi ancak Karabükspor savunması başarılı..

 

Dak : 23 Oyun Trabzonspor tac atışı ile sağdan başladı...ve Krabükspor savunması topu uzaklaştırıken top uzanan Volkan Şen sağ çizginin hemen yanında acı içinde yerde kaldı.

 

Dak : 25 Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için 52% - Misafir takım için 48% olarak gerçekleşti.

 

Dak : 27 Volkan ve Olcan şu anda ters kanatta görev yapıyorlar, yer değiştirdiler ve Volkan sol kanada geçti.

 

Dak : 28 Şu anda oyunun kontrolü tamamen Trabzonspor'un eline geçti ve Bordo mavili ekip oyunu orta alanda yayarak Karabükspor savnması arasında boşluk bulmaya çalışıyor.

 

Dak : 30 Oyun son 5 dakikadır orta alan ile Karabükspor yarı sahası arasında geçiyor...Bu bölgede Trabzonspor hücumlarına karşı koyunaya çalışan Karabükspor'da topa ilk müdaheleyi yapmaya çalışan Cernat oluyor. 

 

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor: 1-1

 

Dak : 31 Krabükspor son 10 dakikadır ilk kez Trabzonspor sol kanadının son cizgisine kadar yaklaştı ve şimdi oyunun yönünü sol kanada değişti ve Mehmet Yıldız topu aldı fakat uygun durumda bulunan arkadaşına çıkaramadı.

 

Dak : 33 Bilal Kısa sarı kart gördükten hemen sonra da oyundan alındı ve yerine Luton Shelton gidi.

 

Dak : 34  Oyuna yeni giren Luton Shelton Karabükspor adına hücumda etkili bir başlangıç yaptı ve forvet hattına hareket getirdi diyebiliriz.

 

Dak : 35 Tolga Zengin çıkıp topa hakim oluyor.

 

Dak : 36 Topla sol kanatta buluşan Soner Aydoğdu Volkan'a uzatmak istediği pozisyonda başarılı olamadı ve topu Krabükspor'da Cernat kaptı...

 

Dak : 37 Topla Karabükspor'u ileri taşımaya çalışan Cernat ise topu 2-3 metre kadar sürdükten sonra araya giren Zokora topun sahibi oldu ve daha sonra Cernat'n faulü geldi.

 

Dak : 38 Luton Shelton, Trabzonspor savunmasını iyice zorlamaya başladı...Karabükspor bu dakikalarda daha etkili olan taraf...

 

Dak : 41 Sağdan Karabükspor'un Cernat ile kullandığı serrbest vuruşta top doğrudan kötü bir vuruşla auta çıktı.

 

Dak : 42 Tolga'nın kaleci vuruşu orta alanda Karabükspor'lu Seric'in karşı vuruşu ile tekrar Tolga'ya kadar geldi.

 

Dak : 43 Mehmet Yıldız sırtı dönük şekilde aldığı topu Hakan Söyler'e uzattı araya giren Giray Kaçar topa müdahele etmek isterken rakibine faul yaptı ve sağlık görevlileri tekrar sahada...

 

Dak : 44 Oyun şu dakikalarda fauller ile çok fazla durmaya başladı ve karşılaşmada tempo iyice düştü.

 

Dak : 45 Son 2 dakikadır top sağ koridorda bir Karabükspor'un bir Trabzonspor'un kontrolüne geçiyor...Son olarak Zokora'nın Cernat'a yaptığı faul nedeniyle oyun tekrar durdu.

 

Dak : 46 Cernat'ın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topa müdahele eden Vittek, Trabzonspor adına çok önemli bir tehlikeyi savuşturmuş oldu.

 

Dak : 47 Karabükspor köşe vuruşu için Destin Mabiala ile Sanel Jahic Trabzonspor ceza sahasına kadar geldiler...Korner kullanıldı ancak top diğer köşe gönderine kadar gitti.

 

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor: 1-1

 

İlK yarı sona erdi 

 

İkinci Yarı Sayfa – 2’de – Sayfa için tıklayın 

 

 

İkinci yarıda Soner Yok Soner’in yerine Ferhat oyuna girdi 

 

İlk yarıda Trabzonspor'da Volkan Şen başarılı performansı ile öne çıkan isim oldu

 

Dak : 45 İkinci yarıya Trabzonspor'lu oyuncuların vuruşu ile başlandı...Topa hemen sahip olan Krabükspor köşe vuruşunu kazandı.

 

Dak : 47 Lucian Cernat köşe vuruşunu yaın direğe doğru kullandı fakat topa sahip olan Trabzonspor Ferhat Öztorun ve Olcan ikilisi ile hızlı bir şekilde hücuma çıkmaya başladı araya Karabükspor'da Lucian Cernat girdi.

 

Dak : 48 Lucian Cernat yaptığı faul sonrası sarı kart ile cezalandırıldı.

 

Dak : 49 Karabükspor sağ alandan Trabzonspor yarı sahasına taşıdığı topta Lucian Cernat ile ceza sahasına bir orta gönderdi fakat top hiö himseye değmeyerek auta kadar çıktı.

 

Dak : 50 Zokora ve Sapara Trabzonspor hücumunu başlatan oyunculardı fakat top ani bir şekilde yön değiştirdi ve Karabükspor uzun bir topla Luton Shelton'ı buluşturdu...Ceza sahasına girmeye çalışan Shelton Giray tarafından faul ile durduruldu .

 

Dak : 51 Giray'a sarı kart çıktı... 

 

Dak : 52 Serbest vuruşu kullanan Karabükspor'da top Birol Hikmet'de kaldı...Onun ceza sahasına yaptığı ortada top kalenin yanından dışarı çıktı.

 

Dak : 53 Sağ tarafta topla buluşan Volkan Şen'i durduran isim Seric oldu...Karabükspor bu dakikalarda savunmasını dahada sertleştirdi...

 

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor: 1-1

 

Dak : 54 Trabzsonpor'da sağ çaprazdan ceza sahasına giren Volkan Şen birer birer rakiplerini çalımladı ve kaleye şutunu çekti fakat kaleye giden topa Olcan dokununca ağlara giden gol ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

 

Dak : 55 Trabzonspor bu dakikalarda 2. gol için istekli görünürken, bordo mavili ekip daha çok adamla hücumda yer almaya başladı. 

 

Dak : 56 Karabükspor'da Selim Teber Trabzonspor yarı alanının ortasında aldığı topu Luton Shelton'a uzattı fakat golcü oyuncu topun kontorlünü sağlayamadı ve top auta kadar gitti.

 

Dak : 57 Karabük Lucian Cernat ile tekrar Trabzonspor yarı sahasında... Lucian Cernat ve Anthony Seric'in paslaşmasında karambolde kalan top Trabzonspor adına tac olarak oyuna geri dönecek.

 

Dak : 59 Karabüksporda Birol Hikmet çıkıyor ve youna İlhan Parlak giriyor. Böylece Karabükspor 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanmış oldu...

 

Dak : 61 Uğur Uçar faülü yapan oyuncu, Olcan Adin rakibi tarafından itiliyor ve faül atışı kullanılacak.

 

Dak : 62 Oyun bu dakikakalrda orta alan mücadelesine döndü...Maçın başından beri göze çarpan bir diğer ayrıntı ise; İki takım futbolcuları özellikle orta alanda rakiplerine sıkça faul yapıyorlar.

 

Dak : 63 Krabükspor İlhan Parlak ile sağ taraftan etkili geldi, Uğur ve Selim'in ikili oyunu sonrası top Shelton'a kadar geldi...Vittek araya girdi ve faul yaptı...

 

Dak : 64 Oyuna tekrar hareket geldi...Cernat Karabükspor adına köşe vuruşu kullanacak

 

Dak : 64 Vittek oyundan çıkıyor Barış Özbek giriyor. 

 

Dak : 65 İki takım yine orta alanda çok daha mücadeleci bir görünüme büründü... 

 

Dak : 67 Vittek çıkınca Trabzonspor'da bildiğimiz anlamda klasik bir santrafor oyuncusu şu anda Trabzonspor'da sahada yok...Sapara o bölgeye biraz daha yakın görünüyor.

 

Dak : 67 Hüseyin Göcek su molası verdi...Her iki takımın oyuncuları kenara doğru geldiler.

 

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor: 1-1

 

Dak : 69 Selim Teber Trabzonspor yarı sahasında orta pozisyonu ararken araya Trabzsonspor'lu savunma oyuncuları girdi ve top oyuna tekrar serbest vuruş ile dönecek...

 

Dak : 70 Oyun tekrar orta alan mücadelesine dönmüş bir görüntü çizerken Trabzonspor bu dakikalarda rakibini orta alan presi ile durdurup, kaptığı toplarla ani hücuma çıkmaya çalışıyor.

 

Dak : 71 Krabükspor kendi yarı sahasından tekrar uzun toplarla çıkmaya çalışıyor...

 

Dak : 72 Solda topu alan isim Anthony Seric...ondan Shelton'a giden top Selim Teber ile buluştu fakat Karabükspor hücum hattında organize olmakta zorlanıyor.

 

Not : Galatasaray’ın başında iken Trabzonspor karşısında sahasında 3-0 kazanan Michael Skibbe geçen sezon ilk yarıda Eskişehirspor’un başında iken sahasında Trabzonspor’a 2-0 mağlup olmuştu.Trabzonspor 2012-13 sezonu öncesi 8 tane hazırlık maçı oynadı. Trabzonspor bu hazırlık maçlarından 5 tanesini kazanırken 3 tanesini berabere bitirdi ve hiç yenilmedi.Trabzonspor geçen sezon Süper Lig'de Burak Yılmaz'ın oynamadığı 6 karşılaşma oynadı. Trabzonspor bu 6 maçta 2 galibiyet 4 yenilgi aldı.

 

Dak : 74 Cernat Karabükspor adına köşe vuruşunu kullandı...Penaltı noktasına gelen topa vurmak isteyen Destin Mabiala topa yetişemedi ve top Karabükspor kalecisi Tomic Vjekoslav' kadar geldi.

 

Dak : 75 Karabükspor bu dakikalarda savunmadan uzun top yerine kısa pasla çıkmaya çalışıyor...Destin Mabiala'dan Shelton'a gelen topta Shelton topla etkili oynadı...Ceza sahasına doğru atılan pasta top İlhan Parlak'tan önce Mustafa Yumlu'nun araya girmesi ile Trabzonspor'da kaldı.

 

Dak : 76 Oyun tekrar ilk 10 dakikada olduğu gibi apır bir tempoda ilerliyor şu dakikalarda...

 

Dak : 77 Sanel Jahic ve Destin Mabiala Karabükspor'da topu hücuma taşımaya çalışan ikili oldu..İkilinin topla yaptıkları oyunda top Shelton'a kadar geldi onun vuruşunda top Tolga'nın ellerinde kaldı.

 

Dak : 81 Karabük golü buldu  gol atan Luton Shelton

 

Kardemir Karabükspor - Trabzonspor: 1-1

 

Gol posizyonu : Köşe vuruşunda penaltı noktasına gelen topa iyi yükselerek Tolga'yı mağlup eden isim Luton Shelton oldu...Şimdi skor dengelendi.

 

Dak : 83 Oyunda tempo çok arttı bu dakikalarda...Orta alanda kısa pasların yerini derinlemesine atılan paslar aldı.

 

Dak : 84 Ondrej Celutska ve Ferhat Öztorun'un paslaşması sonrasında top Marek Sapara'nın önünde kaldı. Ceza sahasına soldan giren Trabzonspor bir gol pozisyonunu değerlendirmedi.

 

Dak : 85 Trabzonspor'da Ferhat Öztorun oyundan çıktı yerine Henrique girdi.

 

Dak : 87 Lucian Cernat sağ çaprazdan arka direğe serbest vuruşu kullandı...Luton Shelton'a gelmek üzere olan top Tolga Zengin'in müdahelesi ile kornere çıktı.

 

Dak : 88 Top tekrar Shelton'da...Shelton rakiplerini bir bir geçti fakat yerde kaldı...hekem devam dedi.

 

Dak : 89 Oyunda artık kısa pasların yerini orta alanın ortasına gönderilen uzun toplar aldı...Karabükspor'un hücumu şimdi Trabzonspor atağına dönüştü...

 

Dak : 90 Sağdan etkili olmak isteyen Henrique ceza alanına gönderdiği topu Volkan'a ulaştıramadı.

 

Dak : 91 Oyunda 4 dakikalık uzatma oynanacak...Trabzsonspor sol kanatta topu Sapara ile buluşturdu...Onun pasında Ondrej Celutska öne çıkan isimdi fakat...meşin yuvarlak Tomic Vjekoslav'e kadar geldi.

 

Dak : 92 Barış Özbek topu orta alanda kaptırdı ve top Luton Shelton'a kadar geldi...Onun pasında topla buluşan İlhan Parlak etkili bir vuruş yapamadı....

 

Dak : 93 Oyunda iki takımda süpriz toplarla 2. golü bulmaya çalışırken savunmalarında açık vermeye başladılar bu dakikakalarda...

 

Dak : 94 Maç Sona erdi 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler