Kara leke şike yapanların alınlarına yapıştı!

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, 3 Temmuz şike davasında verilen yeniden yargılama kararının bir şey değiştirmeyeceğini ve kara lekenin şike yapanların alınlarına yapıştığını söyledi.Alaattin Hatayoğlu yaptığı açıklamada, 3 senedi

Kara leke şike yapanların alınlarına yapıştı!

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, 3 Temmuz şike davasında verilen yeniden yargılama kararının bir şey değiştirmeyeceğini ve kara lekenin şike yapanların alınlarına yapıştığını söyledi.

Alaattin Hatayoğlu yaptığı açıklamada, 3 senedir şike yapanların cezasını çekmediğini belirterek, “Suçlular ceza almıyor, suçsuzlara ise ceza vermek için bir gayret içerisindeler. Bence Trabzonspor taraftarına kan kusturuldu ve bu utanç vericidir. Toplum önünde şike yapanlar mazlumlaştırılmak isteniyor. Böyle bir gayret içerisindeler. UEFA bunu af etmiyor. Tekrar yargılanma da olsa artık bu kara leke şike yapanların alınlarına yapışmıştır. Sivasspor Başkanı Trabzonspor’un teşvik vermeye kalktığı gibi bir takım ithamlarda bulundu. Madem böyle bir şey vardı, 3 senedir niye sustun? Buradaki amaç Trabzonspor’u zan altında bırakmak” dedi.

Bordo-mavili taraftarların büyük kitleler halinde eylemler yaptığı hatırlatan Hatayoğlu, “Bu eylemlerin en büyüğü Trabzon’da yapıldı. Ama basın bunu hiç görmedi. Türk futbol tarihinde yapılan en büyük eylemdi” diye konuştu.

Hatayoğlu, alınan kararın kesinlikle siyasi olduğunu vurgulayarak, “Bu alınan karar ülkemiz için utanç verici bir karardır. Trabzonluyuz diyen siyasetçiler sustular. Hiçbiri çıkıp konuşmadı. Seslerini çıkartsınlar atık. Siyasi partilerin de artık seslerini çıkarmaları lazım” şeklinde konuştu.

Trabzonspor taraftarlarından ne istendiğini bilmediklerini belirten Hatayoğlu, “Taraftarlarımız şu ana kadar yeterince sessizliklerini ve sabırlarını korudular. Ne istiyorlar bizden? Taksim eylemleri gibi büyük eylem yapmamızı mı istiyorlar? Bu kadar haksızlık karşısında sabır taşı olsa çatlardı. Artık yetkililer seslerini çıkarsınlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor