Kara hakemlere isyan etti!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Trabzon Yalıspor'da kulüp başkanı Engin Kara, kalan maçlarda puan toplayıp ligi iyi bir yerde tamamlamak istediklerini söyledi.Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Anadolu Üsküdar 1908 S

Kara hakemlere isyan etti!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Trabzon Yalıspor'da kulüp başkanı Engin Kara, kalan maçlarda puan toplayıp ligi iyi bir yerde tamamlamak istediklerini söyledi.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Anadolu Üsküdar 1908 Spor karşısında berabere kalarak çok önemli 2 puandan olduklarını belirtti.

Kendi saha ve seyircileri önünde iyi futbol oynadıklarını ifade eden Kara, ''Bu maçta da çok iyi futbol oynadık, ancak hakemler skora etki etti. İki futbolcumuz hakem tarafından haksız bir şekilde kırmızı kartla cezalandırıldı, bu da bizi galibiyetten etti'' dedi.

Erzurumspor'un küme düşmesi nedeniyle bu haftayı 3 puan alarak maç yapmadan geçireceklerini, gelecek hafta ise sahalarında Sivas Dört Eylül Belediyespor ile karşılaşacaklarını bildiren Kara, ''Takım olarak ligde rahat bir konumdayız, düşme korkusu yaşamayan bir ekibiz. Kalan maçlarda puan toplayıp ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor