Kara: "Bir üst lige çıkmalıyız"

Yalıspor'da Kulüp Başkanı Engin Kara, yueni sezon öncesi iddialı bir ekip kuracaklarını ve artık "Yalıspor" adını marka haline getirip bir üst ligde mücadele edeceklerini söyledi. Başkan Kara, "Trabzon ilimizin tek güçlü mahalle takımı olarak kendimizle g

Kara: "Bir üst lige çıkmalıyız"

Yalıspor'da Kulüp Başkanı Engin Kara, yueni sezon öncesi iddialı bir ekip kuracaklarını ve artık "Yalıspor" adını marka haline getirip bir üst ligde mücadele edeceklerini söyledi. Başkan Kara, "Trabzon ilimizin tek güçlü mahalle takımı olarak kendimizle gurur duyuyoruz. Ancak biz her gün Yalıspor'u daha ilerilere taşımak için gereken ne ise onu düşünüp yapmanın gayreti içerisndeyiz. Bu konuda bizden destediğini esirgemeyen tüm herkese teşekkürlerimizi iletiyorum" dedi. 

Yalıspor Başkanı Engin Kara, önümüzdeki günlerde kongre yapacaklarını ve bu kongrenin ardından, çalışmalara başlayacaklarını ifade ederek, “Önce iyi bir yönetimle birlikte yeni sezona girmek. Ardından da takımımızı hedeflerimize taşıyacak bir teknik adamla anlaşmak istiyoruz. Bu bölgeden seçim yapacağız. Sonrasında da transfer çalışmalarına hız vereceğiz. Bir sıkıntı ile karşılaşmayacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

engin_kara.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor