Kaptan Tolga'dan anlamlı açıklama

Trabzonspor'da kötü gidişata çare aranıyor. Ligde oynadığı 10 maçta 13 puan toplayarak 10 sırada yer alan bordo mavili ekipte Antalya mağlubiyeti bardağı taşıran son damla oldu.Antalyaspor maçı mağlubuyeti taraftarıda öfkelendirirken  Trabzonspor Kaptanı

Kaptan Tolga'dan anlamlı açıklama

Trabzonspor'da kötü gidişata çare aranıyor. Ligde oynadığı 10 maçta 13 puan toplayarak 10 sırada yer alan bordo mavili ekipte Antalya mağlubiyeti bardağı taşıran son damla oldu.

Antalyaspor maçı mağlubuyeti taraftarıda öfkelendirirken  Trabzonspor Kaptanı Tolga Zengin, takımın içinde bulunduğu durum ile ilgili olarak açıklama yaptı. 

Kaptan Tolga Zengin 3 maçta 8 puan kaybeden bordo mavili ekibin toparlanacağını ifade ederek " Bu durum bize yakışmıyor. Bu takımı bu duruma biz düşürdük, düzlüğe çıkaracak olan da yine bizleriz. Daha dikkatli olacağız.Akhisar maçı ile birlikte bir çıkış yakalamak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor