Kaptan Kemal'e önemli ziyaret!

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban ile Trabzonspor’un eski takım kaptanı Kemal Serdar’ın Futbol okulunu ziyaret etti.Atalay, ziayrette yaptığı konuşmada  Trabzonspor da futbol oynamış Kemal Serdar gib

Kaptan Kemal'e önemli ziyaret!

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban ile Trabzonspor’un eski takım kaptanı Kemal Serdar’ın Futbol okulunu ziyaret etti.

Atalay, ziayrette yaptığı konuşmada  Trabzonspor da futbol oynamış Kemal Serdar gibi bir futbol adamının Trabzon ve ülke futboluna yeni yıldızlar kazandırmanın yanı sıra sağlıklı ve eğitimli bir gençlik yetişmesi hususunda çıkmış olduğu bu yol çok doğru bir yoldur" dedi.

Kaptan Kemal ise "Futbol Okulu güzel bir düşünce olup, inşallah bu gibi futbol okullarının futbolla geçmişi olan Kaptan Kemal Hoca gibi hocaların sayısının çoğalarak artması Trabzon ve ülke insanımıza katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

 

1.20140822161340.jpg

 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor