Kaptan dümene geçiyor

Trabzonspor’un takım kaptanı Onur Recep Kıvrak takım arkadaşları ile toplantı yapacak. Kasımpaşa maçında kaçırılan 2 puan sonrası morali bozulan Onur’un bu toplantıları lig bitene kadar yapacağı öğrenildi. Kasımpaşa maçında golsüz berabere kalarak Avrupa

Kaptan dümene geçiyor
Trabzonspor’un takım kaptanı Onur Recep Kıvrak takım arkadaşları ile toplantı yapacak. Kasımpaşa maçında kaçırılan 2 puan sonrası morali bozulan Onur’un bu toplantıları lig bitene kadar yapacağı öğrenildi. Kasımpaşa maçında golsüz berabere kalarak Avrupa yolunda büyük bir avantajı kaybeden Trabzonspor’da kaptan Onur recep Kıvrak takım arkadaşları ile bir görüşme yapacağı ve artık önlerine gelen fırsatları kaybetmemeleri gerektiğini ifade edeceği belirtildi.
 
ONUR KONUŞACAK
 
Bu sezon ikinci yarı da birçok kez ayağına gelen fırsatları yakalayan fakat bunu değerlendiremeyen Trabzonspor’da kaptan Onur’un artık her hafta takım arkadaşları ile toplantı yapacağı ve onlara Avrupa yolunda maçlara motive edeceği belirtildi. Onur’un yapacağı toplantıda arkadaşlarına, “Kazanabileceğimiz maçları kendi hatalarımızdan dolayı kaybettik. Artık toparlanmalı ve Avrupa hedefi için mücadele etmeliyiz” diyeceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler