Kaptan arkadaşlarını uyardı

Bordo-Mavili takımın kaptanı ve aynı zamanda file bekçisi Tolga Zengin, takım arkadaşları ile tesislerde özel bir toplantı yaptığı öğrenildi. Tecrübeli kaleci, bu toplantıda takım arkadaşlarına, "Ligde olur olmaz puan kayıpları yaşadık ve istediğimiz sonu

Kaptan arkadaşlarını uyardı

Bordo-Mavili takımın kaptanı ve aynı zamanda file bekçisi Tolga Zengin, takım arkadaşları ile tesislerde özel bir toplantı yaptığı öğrenildi.

 

Tecrübeli kaleci, bu toplantıda takım arkadaşlarına, "Ligde olur olmaz puan kayıpları yaşadık ve istediğimiz sonuçları elde edemedik. Bununda nedeni yoğun maç programdan kaynaklanıyordu. Şimdi 34 haftalık lig maratonu bitti. Sıralamada üçüncüyüz.

 

Cumartesi günü Süper Finalde deplasmanda oynayacağımız ezeli rakibimiz Fenerbahçe’yi yenerek Trabzonspor’un büyüklüğünü herkese bir kez daha göstermeliyiz. Bunun içinde hata yapmamalıyız. Daha çok çalışmalıyız" dediği öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor