Kaplan, yaralı kartal karşısında!

Karadeniz ekibi İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a konuk olacak.Sahasında şampiyonluk adayı Trabzonspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, kupada yoluna devam etmesine rağmen ligde kötü günler geçiriyor. Bu maça ayrı önem veren siyah beyazlı takım, Trabzonspor'u eli bo

Kaplan, yaralı kartal karşısında!

Karadeniz ekibi İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a konuk olacak.

Sahasında şampiyonluk adayı Trabzonspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, kupada yoluna devam etmesine rağmen ligde kötü günler geçiriyor. Bu maça ayrı önem veren siyah beyazlı takım, Trabzonspor'u eli boş göndererek kendisini kanıtlamak istiyor.

Takımının ligde ilk 4 arasına girebileceğini söyleyen Teknik Dirrektör Bernd Schuster ise bu maça en fazla inanan isimlerin başında geliyor. Avrupa kupalarına gitme şanslarının sadece kupaya bağlı olmasından rahatsızlık duyan Schuster, Trabzonspor maçına büyük önem veriyor. Alman hoca Mert Nobre'yi orta sahada kullanarak bir sürprize de imza atmak niyetinde.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle üç maç ceza alan Ferrari forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı olan İspanyol yıldız Guti'nin durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Uzun süredir takımdan ayrı çalışan Nihat Kahveci ise Bernd Schuster'in isteği doğrultusunda kadrodaki yerini alabilecek.

"Beşiktaş'ı yenersek herşey daha güzel olacak"
İstanbul'a mutlak galibiyet amacıyla giden Beşiktaş'ta tüm takım buna inanmış durumda. Özellikle kulüp Başkanı Sadri Şener maçtan önce yaptığı açıklamalarla bu maçın önemine değindi. Şener, Beşiktaş'ı yenmeleri halinde şampiyonluk inançlarının daha da artacağını belirtti.

Teknik Direktör Şenol Güneş ise rakibine sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Rakibi oynatmamaya yönelik bir oyun tarzı kullanacak olan Güneş, aynı zamanda oyuncularından bol bol şut çekmelerini de isteyecek.

Trabzonspor'da Şenol Güneş Egemen Korkmaz'ı 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Sakatlığı süren Engin Baytar ve kart cezalısı Tayfun da kadroda bulunmuyorlar.

Eşitlik var
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan lig maçlarında geride kalan 73 maçta iki takım da 28'er galibiyet alırken, 17 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş 102 gol atarken Trabzonspor 81 golle karşılık verebildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor