Kanuni Futbol 3 puan istiyor

 Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Trabzon Kanuni Futbol yeni sezona yarın Derince Belediyespor deplasmanında start veriyor. Mavi-Beyazlılar ilk hafta karşılaşmasından üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Saat 16.00’da başlayacak olan

Kanuni Futbol 3 puan istiyor

 Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Trabzon Kanuni Futbol yeni sezona yarın Derince Belediyespor deplasmanında start veriyor.

 

Mavi-Beyazlılar ilk hafta karşılaşmasından üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Saat 16.00’da başlayacak olan müsabakada Sezer Tuna, düdük çalacak.

 

 

Geçtiğimiz sezon Yalıspor ismiyle mücadele ettiği ligde iyi bir grafik çizerek play-off’a kalmayı başaran Mavi-Beyazlılar burada başarılı olmamış ve 2. Lige çıkma şansını ilerleyen günlere ertelemişti. Yeni sezon başında kulüp olarak isim değişikliğine giden ve Trabzon Kanun Futbol ismini alan Yalıspor’da mevcut kadro korunup bazı bölgelere takviyeler yapıldı.

 

 

Trabzon Kanuni Futbol kulübü teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu, lige üç puanla başlamayı arzuladıklarını ifade ederek, “Ligde hedefleri olan bir takımız. Bu hedefe de işi başta sıkı tutarak başlamak istiyoruz. Derince Belediye karşısına kazanmak için çıkacağız. İyi bir oyunun ardından kazanarak ayrılan taraf olmak istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor