Kanuni ciddi hazırlanıyor

Süper Toto 3. lig 1. Grup ekiplerinden Trabzon Kanuni Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını devam ettirirken Sportif Direktör Fethi Türkoğlu, yoğun bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.Türkoğlu, "Yeni sezonda zirveyi kovalayan bir ta

Kanuni ciddi hazırlanıyor

Süper Toto 3. lig 1. Grup ekiplerinden Trabzon Kanuni Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını devam ettirirken Sportif Direktör Fethi Türkoğlu, yoğun bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Türkoğlu, "Yeni sezonda zirveyi kovalayan bir takım olmak istiyoruz. Bunun içinde çalışmalarımızı ciddi bir şekilde sürdürüyoruz" diye konuştu.

MASAYA YATIRACAK 

Teknik Direktör Mehmet Akif Başaran ile bir görüşme yaptıkdan sonra transfere hız vereceklerini belirten Türkoğlu, "Hocamızla bir görüşme yapıp gelecek sezonda kadromuzda düşünülen oyuncuları masaya yatıracağız. fikir birliğine vardığımız isimleri kadroya katmak için çalışmalarımıza hız vereceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor