Kampta ön plana çıkan 2 futbolcu

 Bordo - mavili takımın 8 günlük Antalya kampında bugüne kadar Yattara ve Glowacki sergiledikleri performanslarla ön plana çıkan isimler oldu. Sezonun ikinci yarısında formayı kapmayı ve sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini uzatmayı çok isteyen Yat

Kampta ön plana çıkan 2 futbolcu

 

Bordo - mavili takımın 8 günlük Antalya kampında bugüne kadar Yattara ve Glowacki sergiledikleri performanslarla ön plana çıkan isimler oldu.

Sezonun ikinci yarısında formayı kapmayı ve sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini uzatmayı çok isteyen Yattara, hırsıyla Şenol Güneş'i de mutlu etti. Uzun bir sakatlık döneminden çıkan Polonyalı futbolcu Glowacki ise yeniden formayı kapmak için yoğun çaba harcıyor. Şenol Güneş, ikinci yarıda Glowacki'nin tecrübesine çok ihtiyaç duyacaklarını belirtti.

KAMPTA TEMPO YÜKSELDİKÇE NEŞE ARTIYOR

Trabzonspor'un düşük tempoda başlayan antrenmanları son günlerde yükselmeye başladı. Taktik ağırlıklı antrenmanlara başlayan Güneş, tüm oyuncularından antrenmanlarda hırslarına kurban olup takım arkadaşlarına sert girmemelerini istedi. Bu arada antrenmanlarda Yattara ve Serkan Balcı, yaptıkları esprilerle takım arkadaşlarının neşesi oluyor. Yattara en çok Cale'ye takılırken, Serkan ise Barış Ataş'la şakalaşıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor