Kalu Uche Çaykur Rizespor'da

 Ptt 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Nijeryalı forvet oyuncusu Kalu Uche'yi sezon sonuna kadar kiraladı.Kulüp transfer komitesi başkanı Koray Deniz, yaptığı açıklamada, teknik direktör Engin Korukır'ın isteği doğrultusunda transfer arayışlarını sürd

Kalu Uche Çaykur Rizespor'da

 

Ptt 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, Nijeryalı forvet oyuncusu Kalu Uche'yi sezon sonuna kadar kiraladı.

Kulüp transfer komitesi başkanı Koray Deniz, yaptığı açıklamada, teknik direktör Engin Korukır'ın isteği doğrultusunda transfer arayışlarını sürdürdüklerini belirterek, Enyimba Aba Kulübü ile Uche konusunda yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade etti.

Uche'nin takımda görmeyi arzu ettikleri bir futbolcu olduğunu anlatan Deniz,

"Takıma forvet mevkisinde takviye yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Yapılan görüşmelerin ardından kulübü Enyimba Aba ve Uche ile anlaşarak satın alma opsiyonu bizde olmak koşuluyla bir yıllık kiralık anlaşma sağladık" dedi.

Uche'nin İstanbul'da resmi sözleşmeyi imzaladığını belirten Deniz, "Kendisi en kısa sürede takıma katılarak çalışmalara başlayacak. Uche tecrübesiyle takımımıza önemli katkı sağlayacak kaliteli bir oyuncu. Jallow ile iyi işler yapacağına, hedefimiz için çok büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Afrika Şampiyonlar Ligi'nde kulübü ile yarı final sevinci yaşayan 26 yaşındaki golcü oyuncu Uche'nin, bu ligde oynadığı 8 maçta 4 golü bulunuyor.

Bu arada, yeşil-mavili ekip Arnavut orta saha oyuncusu Hair Zeqiri ile yollarını ayırmak için futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. Zeqiri'nin takımdan ayrılması halinde bir süredir idmanlara çıkan Makedon Marko Vucipek ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor