Kalou'da yeni gelişme!

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği ancak olumlu sonuç alamadığı Salomon Kalou transferinde bir şok da West Ham United yaşadı.İngiliz ekibi West Ham, Fildişi Sahilli yıldız futbolcu için Lille ile 3,5 milyon euroya anlaşma sağladı. Ancak 27 yaşındaki

Kalou'da yeni gelişme!

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği ancak olumlu sonuç alamadığı Salomon Kalou transferinde bir şok da West Ham United yaşadı.

İngiliz ekibi West Ham, Fildişi Sahilli yıldız futbolcu için Lille ile 3,5 milyon euroya anlaşma sağladı. Ancak 27 yaşındaki oyuncunun West Ham United'ın teklifi reddettiği belirtildi.

Fransız basınında çıkan haberde, Salomon Kalou'nun West Ham United'ı da reddetmesinin ardından çok büyük bir ihtimalle gelecek sezon Lille'de kalacağı belirtildi.

Lille Kulübü ile 2016 yılına kadar sözleşmesi olan Salomon Kalou, Fransız ekibinde geçen 37 maçta forma giydi ve 16 kez rakip fileleri havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor