Kalou Uche Trabzon'a geldi (!)

Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Kasımpaşa’nın Nijeryalı futbolcusu Kalou Uche dün gece Trabzon’a geldi. Onur Havayollarına ait uçakla Trabzon’a gelen Kasımpaşalı  Uche’nin  Rizespor'lu yetkililerle görüşmek için Trabzon’a geldiği öğrenildi.Dün

Kalou Uche Trabzon'a geldi (!)

Trabzonspor’un transfer listesinde bulunan Kasımpaşa’nın Nijeryalı futbolcusu Kalou Uche dün gece Trabzon’a geldi. Onur Havayollarına ait uçakla Trabzon’a gelen Kasımpaşalı  Uche’nin  Rizespor'lu yetkililerle görüşmek için Trabzon’a geldiği öğrenildi.

Dün gece Trabzon'a gelen Uche buradan Karayolu ile Rize’ye geçti. Nijeryalı golcünün bugün Çaykur Rizespor'lu yetkililerle masaya oturması bekleniyor.

Bir dönem Trabzonspor’unda transfer listesinde bulunan ve bitme noktasına gelen transferde Uche’nin menejerinin tutumu nedeniyle vazgeçilmişti.

Trabzonspor Kalou Uche ile her konuda anlaşırken bu futbolcunun  menejerinin ekstradan 700 bin euro imza parası istemesi nedeniyle transfer gerçekleşmedi.

Uche’nin menejeri ile Zokora’nın menejerinin aynı isim olması da transferin gerçekleşmemesinde önemli rol oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor