Kalede Güneş açtı!

Onur sakatlanınca herkes 'Eyvah' dedi. Ama kendisi de bir kaleci olan Şenol Güneş'in etkisi Tolga'da da kendini gösterdi. Trabzon'un Kasımpaşa ile oynadığı maçta sakatlanıp sezonu kapatan kaleci Onur Kıvrak, bütün Bordo-Mavili camiayı yasa boğmuştu. Uzun

Kalede Güneş açtı!

Onur sakatlanınca herkes 'Eyvah' dedi. Ama kendisi de bir kaleci olan Şenol Güneş'in etkisi Tolga'da da kendini gösterdi.

 

Trabzon'un Kasımpaşa ile oynadığı maçta sakatlanıp sezonu kapatan kaleci Onur Kıvrak, bütün Bordo-Mavili camiayı yasa boğmuştu. Uzun süredir kale yüzü görmeyen Tolga'nın gösdereceği performans herkes için soru işaretiydi. Ancak korkulan olmadı ve Tolga'nın gösterdiği performans Onur'u hiç aratmadı.

 

BOĞUŞLU FAKTÖRÜ

Hem Onur'un hem de Tolga'nın bu perfomansında futbolculuk yaşamında kaleci olan teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'nun büyük payı vardı. Özellikle neredeyse 1 yıldır oynamayan Tolga'nın formu alışıldık bir durum değildi.

 

RÜŞTÜ KEFİL

Bu arada Beşiktaş kalecisi Rüştü'den de Tolga için övgü dolu sözler geldi. Rüştü, "Tolga için kafamda soru işareti olmadı. Onun ne kadar iyi bir kaleci olduğunu ve çok iyi hazırlandığını biliyordum" dedi.

 

HERKESE GÜVEN VERDi!

Geçtiğimiz sezonun ortalarında Güneş'in Trabzon kalesini teslim ettiği Onur Kıvrak, çok kısa sürede kalitesini kanıtladı ve herkese güven verdi. Milli Takım'a kadar yükselen Onur şimdi sakatlıktan kurtulmak için uğraşıyor.

 

TOLGA'NIN 2. BAHARI

G.BİRLİĞİ maçıyla Trabzon kalesini devralan Tolga, ne kadar iyi bir profesyonel olduğunu Onur'un sakatlanmasıyla 'Eyvah' diyen herkese ispat etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor