Kaleci Tolga Düz Koşulara Başladı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 8.hafta müsabakasında 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana Milli Takım kamplarında

Kaleci Tolga Düz Koşulara Başladı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 8.hafta müsabakasında 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana Milli Takım kamplarında bulunan Zokora, Bamba, Sapara, Cech, Janko, Adrian'ın yanı sıra sakatlıkları olan Alanzinho ve Henrique katılmadı. Colman ise takımdan ayrı çalıştı.

Süper Lig'in 4. haftasındaki Sivasspor maçında sakatlanan kaleci Tolga Zengin de oğlu Tolgahan ile idman sahasına geldi. Minik Tolgahan idmanın neşe kaynağı olurken, tecrübeli kaleci daha sonra eşofmanlarını giyerek idmana çıktı. Fizyoterapist eşliğinde düz koşu yapan başarılı kaleci, sakatlığının ardından ilk kez idmana çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor