Kaleci Onur'dan açıklama

Amerika'da tamamlanan tedavisinin ardından Trabzon'a geri dönen Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.Aylar sonra yeniden Trabzon'a dönen Onur, Trabzon basınının karşısın

Kaleci Onur'dan açıklama

Amerika'da tamamlanan tedavisinin ardından Trabzon'a geri dönen Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Aylar sonra yeniden Trabzon'a dönen Onur, Trabzon basınının karşısında açıklama yaptı.

Onur, "İlk önce gerçekten benim için çok talihsiz bir olaydı başıma gelen. Öncelikle yönetime çok teşekkür ederim. Bana en iyi doktoru layık gördüler. Sevgliim taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Oynadığım dönemde desteklerini de çok hissediyordum ama böyle bir olay başıma geldikten sonra desteklerini daha da artırdılar benim için. Ayrıca teşekkür ediyorum onlara. Operasyonum çok iyi geçti. Dünyanın en iyi doktorunda tedavi oldum. Herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede sahalara dönmek istiyorum. Bir süre olarak ne dersem yanlış olur sonuçta bir çalışma sonucu ortaya çıkacak bu. İlk aşama başarılı bir operasyon, şimdi geri kalan çalışma. Zaten çalışmayı da seviyorum ben oynamaya alışmış bir futbolcuyum. Böyle bir durumda gerçekten kendimi kötü hissettim. Bir anönce sahalara dönmek istiyorum" dedi.

Onur, "Nuri benim U16'da başlamıştık birlikte. Sonra tüm kategorilerde birlikteydik. Zaten çok iyi bir çocuk. Yeteneği de ortada zaten. Avrupa'daki futbolcular Ben Amerika'ya gidince anlatdım. O kadar sistemli işliyorki hayatları yani başarılı olmaları da çok doğal. Futbolcu da kendinin futbolcu olduğunu hissediyor. Saha içinde futbol oynadıkları zaman sadece o kişilerin tek baktığı şey saha içinde başarılı mı başarısız mı sadece onunla ilgileniyorlar" diye konuştu.

Onur sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir iki maçı takip ettim. Sürekli içindeydim. TV'yi izlemek benim için inanılmaz bir şey. Takımım kazandığı zaman orada bütün ağrılarımı sızılarımı unutuyordum. Şunu da söyleyeyim Tolga abime de çok teşekkür ediyorum. Amerika'dan yetişebildiğim kadar ona destek olmaya çalıştım. Şimdi de buradayım inşallah ligi en iyi şekilde bitireceğiz. Aslında Trabzonspor şampiyonluğu çoktan hak etti. Sonuçta futbol son 2 maçımız var. Biz önümüzdeki maçı kazandığımızda Fenerbahçe'nin puan kaybını bekleyeceğiz. Bu olmayacak bir şey değil. Bu hafta Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini istiyorum. İnşallah sezon sonunda kupayı kaldıracağız" diye konuştu.

Onur, toplantının ardından basın mensuplarına poz vererek fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor