Kaleci Onur Bilgin'in acı günü

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor ikinci kalecisi Onur Bilgin'in babası Ali Bilgin'in vefat ettiği bildirildi. Orduspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: "Orduspor Profesyonel Futbol A Takımımız'ın kalecilerinden Onur Bilgin'i

Kaleci Onur Bilgin'in acı günü

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor ikinci kalecisi Onur Bilgin'in babası Ali Bilgin'in vefat ettiği bildirildi.

Orduspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"Orduspor Profesyonel Futbol A Takımımız'ın kalecilerinden Onur Bilgin'in babası Ali Bilgin, vefat etmiştir. Futbolcumuz Onur Bilgin'in babası Ali Bilgin, geçirdiği ani kalp krizi sonucu, bugün aramızdan ayrılmıştır. Merhum Ali Bilgin'in cenazesi yarın memleketi Trabzon'da düzenlenecek cenaze töreninden sonra toprağa verilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, başta futbolcumuz Onur Bilgin ve acılı ailesine olmak üzere, tüm camiamıza sabırlar ve başsağlığı dileriz. "

Öte yandan Aa muhabirine konu ile ilgili açıklama yapan Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen ise, kalecileri Onur Bilgin'in babasının vefatından dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını söyledi.

Türkmen, kaleci Onur Bilgin'in play-off final maçı için Ankara'da olduğunu ve acı haberi alan Oyuncunun uçakla Trabzon'a gittiğini, final maçı kadrosundan ise çıkarıldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler