Kale kimin olacak?

Bordo-Mavililer, uzun bir aradan sonra bir maça sakat oyuncusu olmadan hazırlanıyor. Şenol Güneş bunun keyfini sürerken, taraftarların kafasında önemli bir soru var: Kaleye kim geçecek? Tolga Zengin’in müthiş performansını anlatmaya gerek yok. Kaptan, lig

Kale kimin olacak?

Bordo-Mavililer, uzun bir aradan sonra bir maça sakat oyuncusu olmadan hazırlanıyor. Şenol Güneş bunun keyfini sürerken, taraftarların kafasında önemli bir soru var: Kaleye kim geçecek? Tolga Zengin’in müthiş performansını anlatmaya gerek yok. Kaptan, ligin 4’üncü haftasında Sivasspor maçında sakatlanmıştı. 16 Eylül’den, perşembe günü kupada oynanan Şanlıurfaspor maçına kadar kaleyi Onur Kıvrak korudu. 24 yaşındaki file bekçisi,  Tolga’yı aratmayacak bir performans ortaya koydu. Kusursuzca yakın oynadı. Şenol Güneş, sakatlıktan kurtulan Tolga’yı Eskişehirspor maçının kadrosuna almış, kupada ise ilk 11’de görevlendirmişti. Deneyimli çalıştırıcı, yarınki Gençlerbirliği karşılaşmasında kalede kimi oynatacağı sorusuna da henüz cevap vermedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler