Kalbim hep Trabzonspor diyor!

Bu sezon Trabzonspor da şampiyonların en büyük adaylarından olduğunu değerlendiren Çağdaş Trabzonspor’u değerlendirdi. Çağdaş, “Avrupa’ya gelmeden önce Trabzonspor’da iki sezon oynadım. Orada kalmayı istiyordum ama Avrupa benim en büyük hayalimdi. Böyle b

Kalbim hep Trabzonspor diyor!

Bu sezon Trabzonspor da şampiyonların en büyük adaylarından olduğunu değerlendiren Çağdaş Trabzonspor’u değerlendirdi. Çağdaş, “Avrupa’ya gelmeden önce Trabzonspor’da iki sezon oynadım. Orada kalmayı istiyordum ama Avrupa benim en büyük hayalimdi. Böyle bir fırsat yakalamışken bunu değerlendirmek istedim. Benim kalbim her zaman Trabzonspor’dan yanadır. İnşallah bu sene onlar şampiyon olurlar. Verdikleri mücadele ile bunu hak ettiklerini düşünüyorum.

Ligde gerçekten bir devrim yaşandı. Geçen sene alınan sonuçların tesadüf olmadığını bu sene gördük. Artık Anadolu takımlarını yenmek çok kolay değil. Üç büyüklerin daha dikkatli transferler yapması gerektiğini şu an herkes anlamış durumda. Kadrolar kolay maç kazanmak için yeterli değil. Ligde çok iyi futbol oynayan Anadolu kulüpleri var. İnşallah bu çekişme devam eder.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor