Kahlenberg Güneş’e bağlı!

Bordo-Mavililer, transfer için teknik direktör Şenol Güneş'in ağzından çıkacak cümleyi bekliyor.  Orta saha için ismi uzun süredir gündemde olan Danimarkalı futbolcu Kahlenberg'in hem kendisi hem de Wolfsburg Kulübü ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçland

Kahlenberg Güneş’e bağlı!

Bordo-Mavililer, transfer için teknik direktör Şenol Güneş'in ağzından çıkacak cümleyi bekliyor.

 

Orta saha için ismi uzun süredir gündemde olan Danimarkalı futbolcu Kahlenberg'in hem kendisi hem de Wolfsburg Kulübü ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı.

 

İzleme Komitesi'nin seyredip beğendiği Kahlenberg'in menajeri ile yapılan görüşmelerde Danimarkalı bir yıl için 1.2 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. Alman ekibi Wolfsburg da, Trabzonspor'un 1.5 milyon Euro tutarındaki teklifini kabul etti. Oyuncu ve Wolfsburg cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Trabzonspor yönetimi de gözünü teknik direktör Şenol Güneş'e çevirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor