Kafkas'tan sert açıklama!

'''TRAJİKOMİK SEYİR YASAĞI VE KEŞKELER'''Trabzonspor eski Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas yazılı bir açıklama yaparak Başkan Sadri Şener'in Basketbol Kulübüne destek olmasını istedi ve hafta sonu yapılan Mali Genel Kurulu değerlendirdi. Kafkas Yaptığı değerle

Kafkas'tan sert açıklama!

'''TRAJİKOMİK SEYİR YASAĞI VE KEŞKELER'''

Trabzonspor eski Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas yazılı bir açıklama yaparak Başkan Sadri Şener'in Basketbol Kulübüne destek olmasını istedi ve hafta sonu yapılan Mali Genel Kurulu değerlendirdi. Kafkas Yaptığı değerlendirmede, "Haftasonu yapılan Mali Genel Kurul gösterdi ki, Türk futbolunun içersinde bulunduğu bu kaos ortamında Genel Kurul Delegeleri yüksek katılımla Kulübümüze sahip çıkmıştır ve spor kamuoyuna gerekli mesajı vermiştir" ifadesini kullandı.

Kafkas, açıklamasında; "Sayın Sadri Şener'in bir çok söylemine ve eylemine katılmıyorum. Fakat Trabzonspor Kulübü Başkanı olarak stadlara giriş yasağı olmasını da hazmedemiyorum.Bir tarafta ''kuvvetli suç şüphesi" ile 160 gün tutuklu kalanların tahliyeleri ile birlikte seyir yasakları da kalkıyor.Diğer taraftan tutukluluğuna bile gerek duyulmayan sadri şener'in seyir yasağı devam ediyor. Bunu anlamakta zorlanıyorum ve keşke diyorum 'TFF daha seçim kararı almadan M.ali Aydınlar ismini ortaya ilk atanlardan biri benim Başkanım olmasaydı'.. Yine keşke diyorum, 'şike yasasının değişmesi için ilk imzayı atan benim Başkanım olmasaydı'.." dedi.

''SADECE BİR MENEJERE VERİLEN PARANIN YARISI '''

Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün ligdeki durumuna da değinerek, "Mali Genel Kurul kitapçığını incelerken bir menejere verilen 1.000.000 euro komisyonu görünce bir keşke daha dedim; keşke bu paranın yarısını Basketbol kulübüne aktarsa da, bu gün sahada Trabzonsporu temsil etmesiyle dahi takdiri hakeden Mehmet Yiğit Alp başkanlığında ki kulübün lige tutunmasına katkıda bulunsa" diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor