Kafkas'tan "Saldırın" emri!

Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, bugünkü Sivasspor maçı öncesinde futbolcularına güven aşıladı. Üst üste alınacak birkaç galibiyetle ligde yeniden iddialı konuma gelebileceklerine dikkat çeken genç hoca, Sivasspor maçı için futbolcularına "S

Kafkas'tan "Saldırın" emri!

Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, bugünkü Sivasspor maçı öncesinde futbolcularına güven aşıladı. Üst üste alınacak birkaç galibiyetle ligde yeniden iddialı konuma gelebileceklerine dikkat çeken genç hoca, Sivasspor maçı için futbolcularına "Saldırın" emri verdi. Kafkas, "Biz iyi bir takımız ve her takımı yenebilecek güçteyiz. Önemli olan içimizdeki cevheri ortaya çıkarmak. En büyük güvencemiz de bu zaten. Sizler kendilerinizi kanıtlamış futbolcularsınız" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE MAÇINI SONRA DÜŞÜNÜRÜZ
Rakibin deplasmanda Fenerbahçe'yi yenmiş güçlü bir takım olduğunun altını çizen Kafkas, öğrencilerine "3 puan için her şeyinizi ortaya koymanızı istiyorum" dedi. Gelecek hafta Fenerbahçe ile oynayacakları maçı ise akıllarından çıkarmaları gerektiğini vurgulayan genç hoca, "Her maça tek tek odaklanmalıyız. Sivasspor engelini aşalım, O maçının da gereğine bakarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler