Kafkas'tan oyunculara uyarı!

Kafkas, futbolcularıyla yaptığı toplantıda sert konuştu: Ben yeni geldim ama sorumluluğu üstüme alıyorum. Kendinize gelin.Bordo-Mavililer’de Kasımpaşaspor yenilgisinin ardından idmanlarda Tolunay Kafkas fırtınası esmeye başladı. Kafkas, idmanlarda hata ya

Kafkas'tan oyunculara uyarı!

Kafkas, futbolcularıyla yaptığı toplantıda sert konuştu: Ben yeni geldim ama sorumluluğu üstüme alıyorum. Kendinize gelin.

Bordo-Mavililer’de Kasımpaşaspor yenilgisinin ardından idmanlarda Tolunay Kafkas fırtınası esmeye başladı. Kafkas, idmanlarda hata yapan öğrencilerini sert sözlerle ikaz ediyor. Son olarak dün futbolcularla bir toplantı yapan Tolunay Kafkas, önemli uyarılar yaptı. Takımı bu duruma kendilerinin soktuğunu belirten 44 yaşındaki çalıştırıcı, “Bu durumdan çıkartacak olan da bizleriz. Ben daha yeni göreve gelmiş olmama rağmen sorumluluğu üstleniyorum. Herkes kendine gelsin. Nerede oynadığınızın, hangi formayı giydiğinizin farkına varın” ifadelerini kullandı. Kötü gidişatın bu şekilde devam edemeyeceğini belirten Kafkas, “Bunu siz de biliyorsunuz. Beşiktaş maçıyla birlikte yeni bir sayfa açacağız. Kazanmak zorundayız. Beraberlik bile artık bizim işimize yaramaz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler