Kafkas'tan Küme düşer diyenlere mesaj !

 Ligde alınan kötü sonuçlarla camiada gerilen ortam Tolunay Kafkas'ı da etkiledi. Genç teknik adam "Mersin maçını ne yapıp edip kazanmalıyız" dedi. Trabzonspor'da peş peşe alınan Sivasspor ve Fenerbahçe yenilgilerinin oluşturduğu olumsuz hava camiadaki et

Kafkas'tan Küme düşer diyenlere mesaj !

 

Ligde alınan kötü sonuçlarla camiada gerilen ortam Tolunay Kafkas'ı da etkiledi. Genç teknik adam "Mersin maçını ne yapıp edip kazanmalıyız" dedi.
 
Trabzonspor'da peş peşe alınan Sivasspor ve Fenerbahçe yenilgilerinin oluşturduğu olumsuz hava camiadaki etkisini sürdürken, teknik direktör Tolunay Kafkas'tan öğrencilerine sert uyarılar geldi.
 
Bazı isimleri Mersin deplasmanına götürmeyerek futbolcularına "Hiç kimse Trabzonspor'dan büyük değil" mesajı veren genç teknik adam, bugünkü karşılaşmayı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Dün sabah yapılan antrenman öncesinde futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştiren Kafkas, "Sahada alınan sonuçlarda ne yönetim, ne de taraftarın bir suçu var.
 
Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarında futbol anlamında bu formaya yakışmayacak derecede kötüydük. Taraftarlar, yerel basın ve tüm camia bize 'Başımızı öne eğdiriyorsunuz' diye serzenişte bulunuyor. Bu takımı bu duruma bizler getirdik, işleri düzeltmek de bize düşer" diye konuştu. 
 
'KÜME DÜŞER' DİYENLERE MESAJ YOLLADI
 
Toplantıda, futbolcularına "Başımızı yerden kaldırın" ifadelerini de kullanan Kafkas, gözdağı vermekten de geri kalmadı. Şenol Güneş'in istifasının ardından Trabzonspor'da göreve başlayan ve o günden beri yaptığı "cesurca" açıklamalarla dikkat çeken Kafkas, "Sezon sonunda bazı isimlerle yollarımızı ayıracağız. Kamuoyunda 'Trabzonspor küme düşer mi?' diye gereksiz tartışmalar yapılıyor.
 
Bunları çıkaran art niyetli kişilere zaten gülüp geçiriyorum. Trabzonspor için böyle bir şeyin imkanı bile olamaz. Ligde hedefimiz en iyi yere çıkmak. Bu süreçte herkese şans vereceğim. Performansınız buradaki geleceğinizi belirleyecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor