Kafkas'tan flaş karar!

Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "Gelen talep üzerine karşılıklı anlaşarak, Tolunay Hoca ile yollarımızı ayırdık" dedi. Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Teknik Direktör Tolunay Kafkas'tan istifa konusunda talep geldiğini belirter

Kafkas'tan flaş karar!

Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "Gelen talep üzerine karşılıklı anlaşarak, Tolunay Hoca ile yollarımızı ayırdık" dedi.

Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Teknik Direktör Tolunay Kafkas'tan istifa konusunda talep geldiğini belirterek, "Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Teknik Direktör Tolunay Kafkas'a verdiği emeklerinden dolayı yönetim olarak teşekkür ederiz" diye konuştu.

Daha önce Trabzonspor'da da görev yapan Tolunay Kafkas, 7 Temmuz 2015 tarihinde Kayserispor ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Kafkas yönetimindeki Kayserispor, Süper Lig'de 23 hafta geride kalırken topladığı 23 puanla 15. sırada yer alıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler