Kafkas'tan destek çağrısı

Tolunay Kafkas, kalan haftalarda taraftarlara büyük iş düştüğünü söyleyerek, “Tribünlere gelerek bizi desteklemeleri, sahipçıkmaları, istediğimiz seviyeye gelmemizde bize ön ayak olacaktır” dedi.Bordo-Mavililer’in teknik patronu kalan 8 maçın kendileri iç

Kafkas'tan destek çağrısı


Tolunay Kafkas, kalan haftalarda taraftarlara büyük iş düştüğünü söyleyerek, “Tribünlere gelerek bizi desteklemeleri, sahip
çıkmaları, istediğimiz seviyeye gelmemizde bize ön ayak olacaktır” dedi.

Bordo-Mavililer’in teknik patronu kalan 8 maçın kendileri için çok kritik olduğunu söyledi. Tolunay Kafkas, “Sıralamada daha üst seviyeye yükselmenin, daha fazla puan toplayabilmenin arayışı içerisindeyiz. Yaşadığımız gelişmeler karşısında çabuk demoralize olmadan yola devam etmeli, sadece işimize ve kazanmaya kilitlenmeliyiz. Şunu çok iyi biliyoruz ki Trabzonspor’un en büyük gücü, taraftarları ve renklerine tutkuyla bağlı insanlar” diye konuştu.

‘Taraftara ihtiyacımız var’

Son maçlarda kötü oyun nedeniyle başta yönetim olmak üzere futbolculara da yoğun şekilde tepki gösteren taraftarlara çağrıda bulunan Kafkas, “Büyük takımlar zaman zaman inişli çıkışlı grafikler çizebilirler. Önemli olan bu durumun üstesinden gelebilecek dirayeti ve kararlılığı gösterebilmeleridir. Takım olma yolunda bazı aşamalar geçiriyoruz. İstediğimiz hamleyi yapma adına taraftarlarımızın reaksiyonlarını da fazlasıyla önemsiyoruz. Kalan haftalarda tribünlere gelerek bizi desteklemeleri, oyuncularımıza sahip çıkmaları, istediğimiz seviyeye gelmemizde bize ön ayak olacaktır” dedi. Gerçek Trabzonspor ruhunu canlandırmak için göreve geldiğini de vurgulayan 44 yaşındaki çalıştırıcı, “Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın. Bu doğrultuda ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Kaybetmek de kazanmak da birer alışkanlıktır. Biz kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor