Kafkas;"Kimin oynayacağı sorgulanmamalı"

 Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian Mierzejewski, teknik direktör Şenol Güneş'in son dönemlerinde ortaya koyduğu performansla ön plana çıkarken, Tolunay Kafkas döneminde yaşadığı düşüşle yeniden başa döndü. Görevden ayrılan teknik direktör Şenol Gün

Kafkas;"Kimin oynayacağı sorgulanmamalı"

 

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian Mierzejewski, teknik direktör Şenol Güneş'in son dönemlerinde ortaya koyduğu performansla ön plana çıkarken, Tolunay Kafkas döneminde yaşadığı düşüşle yeniden başa döndü.
 
Görevden ayrılan teknik direktör Şenol Güneş döneminde Spor Toto Süper Ligin ilk 9. haftasında forma giyemeyen Trabzonspor’un Polonyalı oyuncusu Adrian Mierzejewski, görev aldığı maçlarda takımın en önemli kozu haline gelmişti. Sezona performansı sebebiyle sıkıntılı günler geçirerek başlayan Adrian, takımdan ayrılması gündeme gelmişti. 
 
Güneş, döneminde formasına kavuşmasının ardından kendine gelen oyuncu performansıyla ön plana çıkan isimlerin başında geldi. Sezon başında performansıyla teknik direktör Şenol Güneş’i ikna edemeyen oyuncu, aynı sıkıntıyı bu kez teknik direktör Tolunay Kafkas ile yaşamaya başladı.
 
Yetenekleriyle ön plana gelen oyuncu takım olma adına yapılan planlamada ise hocasının söylediklerini yerine getirmeyince yeniden gözden düştü. Polonyalı oyuncu Medical Park Antalyaspor ile oynanan kritik maçta teknik direktör Tolunay Kafkas, tarafından yedek kulübesinde oturtuldu. Bu sezon 14 maçta forma giyen oyuncu 4 gol ve 2 asist yaparken, 4 golle Olacan, Halil ve Henrique ile birlikte takımın en çok gol atan ismi oldu.
 
KAFKAS: "KİMİN OYNAYACAĞI SORGULANMAMALI"
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımda kimin oynayacağı sorgulanmaması gerektiğini belirterek, "Kim iyiyse onu oynatmaya çalışıyorum. Oyuncular iyi ya da kötü demek istemiyorum. Kim oynamak istiyorsa benim söylediklerimi yapacak. Adrian'da oynamak istiyorsa benim söylediklerini yapacak. Kimin oynayıp kimin oynamadığı sorgulanmamalı. Her an her futbolcunun oynayabileceğinin bilinmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor