Kafkas;"Kazandıkça daha iyi olacağız"

 Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibine kitlendi. Teknik direktör Tolunay Kafkas, oyuncularını zorlu 90 dakikaya hem taktik hem de kafa olarak hazırlıyor.  Sahasında oynadığı Medi

Kafkas;"Kazandıkça daha iyi olacağız"

 

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibine kitlendi.
 
Teknik direktör Tolunay Kafkas, oyuncularını zorlu 90 dakikaya hem taktik hem de kafa olarak hazırlıyor. 
 
Sahasında oynadığı Medical Park Antalyaspor galibiyetiyle biraz olsun rahat bir nefes alan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçını kazanarak 2'de 2 yapmayı hedefliyor. Galibiyet serisi yakalamak için Akhisar Belediyespor müsabakasını kazanmayı hedefleyen bordo-mavililerde teknik direktör Tolunay kafkas ise takımın zorlu müsabakaya hazırlamaya çalışıyor.
 
Söz konusu maça yönelik taktik çalışmalarını artıran ve antrenmanları basına kapalı olarak sürdüren Karadeniz ekibinde teknik direktör Tolunay Kafkas, teknik heyetiyle ve öğrencileriyle birlikte ligde düşme potasında olan rakibinin maç kasetlerini izleyerek analizler yapıyor. Rakibin artılarını ve eksi yönlerini oyuncularına anlatan Kafkas, sahada neler yapmaları gerektiği konusunda oyuncularına fikirlerini aktarıyor ve antrenmanlarda da isteklerini oyuncularının yerine getirmesini istiyor.
 
KAFKAS: "KAZANDIKÇA DAHA İYİ OLACAĞIZ"
 
Rakiplerinin düşme potasının içinde olduğunu ve buradan çıkmak için tüm güçlerini ortaya koyacakları haftalara girdiklerini futbolcularına aktaran Kafkas, "Sahada herkesin rakibe saygı duyarak oynamasını istiyorum. Medical Park Antalyaspor maçından daha zor bir maç bizi bekliyor.
 
Karşımızda daha dirençli ve taraftarı önünde kazanmayı amaçlayan bir rakiple oynayacağız. Bu bilinçle sahaya çıkmanızı istiyorum. Henüz rahatlamadık. Bulunduğumuz konum itibariyle çok puanlara ihtiyacımız var. Trabzonspor'a yakışır bir şekilde mücadele edip 3 puanı alan taraf olmalıyız. Kazandıkça daha iyi olacağız" diyerek oyuncularını zorlu müsabakaya motive etmeye çalıştığı öğrenildi.
 
KAZANAN TAKIM DEĞİŞTİRECEK Mİ?
 
Göreve geldiği ilk dönemde Gaziantepspor ile karşılaşan ve söz konusu maçı 4-1 kazanan takımın başında olan teknik direktör Tolunay Kafkas, sonraki hafta oynanan ve 2-0 kaybedilen Sivasspor maçı sonrası kazanan kadroyu değiştirdiği için eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Fildişi Sahili Milli takımından dönen Zokora ve Bamba, Sivasspor maçında forma giymiş ve performansları ile eleştirilmişti.
 
Kafkas'ın Medical Park Antalyaspor karşısında kazanan kadroyu değiştirip-değiştirmeyeceği ise merakla bekleniyor. Bilindiği üzere Colman, Olcan ve Serkan Balcı sarı kart cezalısı olmaları nedeniyle geçtiğimiz hafta forma giymemişlerdi. Tolunay Kafkas, bu oyuncuların yokluğunda oynattığı oyuncuların performanslarından ise memnun kalmıştı. Kafkas'ın ilk 11 konusundaki kararını Cumartesi günü yapılacak olan taktik çalışmasında vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor