Kafkas'ın yerine Abdullah Ercanmı geliyor

 Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın Trabzonspor'a gitmesinin ardından boşalan Ümit Milli Takım Teknik direktörlüğü için en yakın adayın daha önce alt yapı milli takımlarında görev yapan Abdullah Ercan olduğu öğrenildi...A Milli Takım Teknik Direktörü Abdul

Kafkas'ın yerine Abdullah Ercanmı geliyor

 Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın Trabzonspor'a gitmesinin ardından boşalan Ümit Milli Takım Teknik direktörlüğü için en yakın adayın daha önce alt yapı milli takımlarında görev yapan Abdullah Ercan olduğu öğrenildi...

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şu anda tüm konsantrasyonlarını Çek Cumhuriyeti ile oynayacakları maça verdiklerini Ümit Milli Takım Teknik Direktörü konusundaki kararını bu maçın sonrasında vereceğini söyledi.

Avcı'nın daha önce 6 yıl alt milli takımlarda 4 farklı katagoride görev yapan Dünya Kupası 5.liği ve Avrupa 3.lüğü gibi önemli başarılara imza atan Abdullah Ercan'a sıcak baktığı bu konuda resmi açıklamanın önümüzdeki hafta yapılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor