Kafkas'ın Trabzonspor davasında son durum!

 Trabzonspor'da teknik direktörlük yaparken görevine son verilen, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın, iş akdinin haksız feshedildiği gerekçesiyle Trabzonspor aleyhine açtığı tazminat davasına devam edildi.Trabzon 1. İş Mahkemesi'ndeki

Kafkas'ın Trabzonspor davasında son durum!

 Trabzonspor'da teknik direktörlük yaparken görevine son verilen, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın, iş akdinin haksız feshedildiği gerekçesiyle Trabzonspor aleyhine açtığı tazminat davasına devam edildi.

Trabzon 1. İş Mahkemesi'ndeki duruşmaya, eski Trabzonspor teknik direktörü olan ve halen Kardemir Karabükspor teknik direktörlüğünü sürdüren davacı Tolunay Kafkas katılmadı. Kafkas'ın ve Trabzonspor'un avukatları ise duruşmada hazır bulundu.

Duruşma, dönemin Trabzonspor Genel Müdürü olan ve yakın zaman önce istifa eden Metin Kazancıoğlu'nun tanık olarak dinlenmesi için çağrılması amacıyla ertelendi.

Trabzonspor Teknik Direktörü görevindeyken 3,5 yıllık sözleşmesine rağmen yarım sezon görev yaptıktan sonra 2012-2013 futbol sezonunda sözleşmesi feshedilen Tolunay Kafkas'ın yerine Mustafa Akçay getirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler