Kafkas Ümit Millilerin Hocası

A Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli takımlarda gerçekleştirdiği yeniden yapılanma planında ilginç yeniliklere imza attı… Avcı 2012 yılının ilk haftasında kurmaylarıyla medya karşısına çıkarak hem ekip arkadaşlarını hem de projelerini aç

Kafkas Ümit Millilerin Hocası

A Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, milli takımlarda gerçekleştirdiği yeniden yapılanma planında ilginç yeniliklere imza attı…

Avcı 2012 yılının ilk haftasında kurmaylarıyla medya karşısına çıkarak hem ekip arkadaşlarını hem de projelerini açıklayacak. A Milli Takım teknik patronunun, özellikle alt milli takımlarda yaptığı değişiklikler dikkat çıkarken ilk kez U14 milli takım da Avcı dönemiyle birlikte faaliyete geçirilecek.

Avcı dönemi ile tüm milli takım antrenörleri Levent'teki binada bir arada çalışacak. Beylerbeyinde sadece eğitim departmanı kalacak.

Alt yaş milli takımları bundan sonra tüm kamp çalışmalarını Riva'da yapacak. A Milli Takım'ın dışında bundan böyle genç milli takımlar içinde yeni bir izleme komitesi kurulacak. Her yaş milli takımın ayrı bir analiz ve performans antrenörü olacak.

U21 ve U19'un dışındaki tüm alt yaş milli takımlarında iki katogori tek bir teknik heyete bağlı olarak çalışacak. Raşit Çetiner'den boşalan Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğünü ise Futbol Genel Direktörü Tolunay Kafkas yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor