Kafkas oyuncularını uyardı

Trabzonspor sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sabah yaptığı çalışma ile sürdürdü. İzinli olan Bamba ve hafif soğuk algınlığı bulunan  Giray ,milli takımdan dönen Zeki çalışmaya katıldı. Milli takımlarda bulunan oyuncular

Kafkas oyuncularını uyardı

Trabzonspor sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sabah yaptığı çalışma ile sürdürdü. İzinli olan Bamba ve hafif soğuk algınlığı bulunan  Giray ,milli takımdan dönen Zeki çalışmaya katıldı. Milli takımlarda bulunan oyuncular Çarşamba akşamı kampa katılacak.

Sabah 2 nolu sahada yapılan kondisyon çalışmasında teknik direktör Tolıunay Kafkas oyuncularını uyararak "Antrenman başladı. Çabuk olun,seri olun,canlı olun. Üzerindeki uyuşukluğu atın. Pozitif enerji ile işe başlayın diyerek uyardı.”

Öte yandan FIFA U-20 Dünya Kupası'nda Trabzon'da oynanacak olan maçlar öncesinde şehre incelemeye gelen milli takımlar ve UEFA heyetleri Trabzonspor'u ziyaret etti.

Fotoğraflar için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor