Kafkas ne kadar alacak?

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın transfer detaylarını açıkladı.Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen özel durum açıklamasında, ''Profesyonel Futbol Takımı T

Kafkas ne kadar alacak?

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın transfer detaylarını açıkladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen özel durum açıklamasında, ''Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü konusunda Tolunay Kafkas ile 3,5 yıllık (2015-2016 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre teknik direktöre, 2012-13 futbol sezonu için 600 bin dolar garanti ücret, 2013-14, 2014-2015 ve 2015-2016 futbol sezonları için 1 milyon 200'er bin dolar garanti ücret ödenecektir'' denildi.

Bu arada KAP'a gönderilen bir başka açıklamada Sercan Kaya ve Eren Albayrak'ın Çaykur Rizespor A.Ş.'ye transferi konusunda anlaşma sağlandığı belirtilerek, ''Buna göre Rizespor A.Ş., sözleşme fesih bedeli olarak kulübümüze KDV dahil 4 milyon 206 bin 936 lira ödeyecektir'' ifadelerine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler