Kafkas kötü gidişe dur diyemiyor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in ardından göreve gelen Tolunay Kafkas'ta kötü gidişe dur diyemiyor. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü gün

Kafkas kötü gidişe dur diyemiyor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in ardından göreve gelen Tolunay Kafkas'ta kötü gidişe dur diyemiyor. 

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor, küme düşme hattında bir türlü uzaklaşamaması camiayı sıkıntıya soktu. Bordo-mavili kulüp sıkıntılı günler geçirdiği sezonda yaptığı teknik adam değişikliği de kötü gidişe çözüm olmadı. Ligin 19. haftasında 24 puan ile takımı bırakan teknik direktör Şenol Güneş'in ardından göreve gelen teknik direktör Tolunay Kafkas'ta kötü gidişe dur diyemiyor.
 
Bordo-mavili takımın almış olduğu istikrarsız sonuçlar ve son olarak da küme hattının içinde bulunan Akhisar Belediyespor karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet bordo-mavili camiada keyifleri kaçırdı. Camiada yaşanan küme endişesi ise ayrı bir sorun olmaya başlarken, Mayıs ayında yapılması muhtemel kongre ise muhalefet tarafından dillendirilmeye başlandı.
 
GELEN GİDENİ ARATIYOR
 
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'i arar oldu. Bilindiği gibi Trabzonspor Kulübü, Hugo Broos'la yollarını ayırmasından sonra teknik direktörlük koltuğu için Şenol Güneş'le yaptığı görüşmeler sonrası 1 Aralık 2009'da sözleşme imzalamıştı. Teknik direktör Şenol Güneş, bordo-mavili kulüple sözleşme imzalamasının ardından Trabzonspor'un almış olduğu kötü saha sonuçlarına dur demiş.
 
Camia yeniden toparlanması adına önemli adımlar atmıştı. 8. sırada aldığı takımı üst basamaklara doğru tırmandırmıştı. Bordo-mavili takım Güneş'in ilk 9 haftalık bölümünde, 5 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde ederken attığı 14 gole karşılık ise kalesinde 5 gol görmüştü. Güneş'in ilk 9 haftalık bölümünde Trabzonspor 18 puan toplarken, 9 puan ise kaybetmişti.
 
KAFKAS DÖNEMİ
 
Sıkıntılı bir dönemde Trabzonspor'un başına gelen teknik direktör Tolunay Kafkas da kötü gidişe dur diyemedi. Bordo-mavili takımın başında çıktığı 9 lig maçında 3 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Kafkas, attığı 9 gole karşılık kalesinde ise 12 gol gördü. Trabzonspor'u 24 puan ile 11. sırada alan Kafkas, söz konusu puanın üzerine 10 puan ekleyerek takımı 34 puana ulaştırdı ve küme hattı ile ardasında 3 puan bıraktı. Kafkas, döneminde Trabzonspor 10 puan toplarken, 17 puan kaybetti.
 
11. sırada aldığı takımı bir basamak geriye iterek 12. sıraya taşıdı. Teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından göreve gelen teknik direktör Tolunay Kafkas, bordo-mavili takımda görevde bulunduğu süre boyuncu takımda değişim adın sinyal veremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler