Kafkas kanunu!

Trabzonspor Teknik direktörü Tolunay Kafkas, Akhisar Belediye deplasmanı öncesi işi sıkı tutuyor.Antrenmanlarda oyuncularla tek tek ilgilenen tecrübeli teknik adam bundan böyle savaşanların oynayacağını söyleyerek, "Antrenmanlarda 'ben formayı hak ettim'

Kafkas kanunu!

Trabzonspor Teknik direktörü Tolunay Kafkas, Akhisar Belediye deplasmanı öncesi işi sıkı tutuyor.

Antrenmanlarda oyuncularla tek tek ilgilenen tecrübeli teknik adam bundan böyle savaşanların oynayacağını söyleyerek, "Antrenmanlarda 'ben formayı hak ettim' diyen kadroya girer. Kimse darılmasın" uyarısında bulundu.

Antalya galibiyeti ile moral bulduklarını da kaydeden Kafkas, "Bir çiçekle bahar olmaz. Akhisar'ı da yenip, rahatlamalıyız" dedi.

 

SAVUNMADA DEĞİŞİKLİK YOK
 
Trabzonspor ekibinde teknik direktör Tolunay Kafkas'ın, Akhisar Belediye maçında Antalyaspor karşısındaki savunma kurgusunu bozmayacağı öğrenildi. Tecrübeli hoca, beklerde yine Celustka ile Cech'i oynatacak. Defansın göbeğinde ise Mustafa Yumlu ile Bamba görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor