Kafkas imzayı atıyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir D.Ç Karabükspor'da teknik direktör konusunda rota Tolunay Kafkas'a döndü.Karabükspor'da 15 Temmuz'da başlayacak olan ve gerekli çoğunluk sağlanmazsa 22 Temmuz'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulda başkan aday

Kafkas imzayı atıyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir D.Ç Karabükspor'da teknik direktör konusunda rota Tolunay Kafkas'a döndü.

Karabükspor'da 15 Temmuz'da başlayacak olan ve gerekli çoğunluk sağlanmazsa 22 Temmuz'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulda başkan adayı olan Kardemir Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yolbulan kongre öncesi transfer çalışmalarına başladı.

İlk kongre öncesi teknik direktör ve bazı futbolcularla anlaşma yapan ancak yaşanan sıkıntılar nedeniyle askıya aldığı transferlere yeniden hız veren Mustafa Yolbulan'ın ilk hedefi teknik direktör konusunda oldu. Daha önce anlaşma yaptığı teknik direktör Tolunay Kafkas ile yeniden anlaşma sağlandığı ve pazartesi günü imza atmak için Karabük'e gelecek. Pazartesi günü yapılacak olan imza töreninin ardından Gerede'de bulunan takımın başına geçmesi beklenen Tolunay Kafkas'ın yeni sezon hazırlıklarına hızla başlayacağı ve eksik olan bölgelere yapılacak transferler için kolları sıvaması bekleniyor.

Daha önce Tolunay Kafkas'ın verdiği rapor doğrultusunda yapılan çalışmalara yeniden hız veren başkan adayı Mustafa Yolbulan, daha önce anlaşmaya vardığı İngiltere'nin köklü kulüplerinden Newcastle United'ın golcüsü Carlton Cole, Mersin İdmanyurdu'nun stoperi Josef Boum, Beşiktaşlı futbolcu Emre Özkan ile orta saha ve bir kanat oyuncusu ile yeniden görüşmelere başladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor