Kafkas İmza Attı

Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş’in istifasının ardından göreve getirilen Tolunay Kafkas, 3,5 yıllık imzayı attı. İmza töreninde konuşan Kafkas, "Ateşle barut yan yana geldi. Taraftarımız patlamaya hazır olsun” dedi. Trabzonspor Mehmet Ali Yılma

Kafkas İmza Attı

Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş’in istifasının ardından göreve getirilen Tolunay Kafkas, 3,5 yıllık imzayı attı. İmza töreninde konuşan Kafkas, "Ateşle barut yan yana geldi. Taraftarımız patlamaya hazır olsun” dedi. 

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde kulüp başkanı Sadri Şener de yer aldı. İmza töreninde konuşan yeni teknik adam Tolunay Kafkas, "Formasını başarılı ile terlettiğim kulübümde teknik direktör olmak farklı duygular hissettiriyor. Hayatımda her zaman iddialı olmuş bir kişi olarak Trabzonspor kimliği ile kazandıklarımızın karşılığını vermek için buradayım. Ekibim ve büyük taraftarımızın desteği ile önümüzdeki yıllarda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Trabzonspor’da teknik direktör olmanın mutluluğunu yaşarken, bu koltuğa Şenol hocanın arkasından oturmak ise içimi acıtıyor. Oyuncu iken hocalığımı yapan bana çok şey veren Şenol hocanın Trabzonspor’dan ayrılması büyük bir kayıp. Şenol hoca ve ekibinden devraldığımız görevi layıkıyla devam ettirmek istiyoruz” dedi.
 
 
“PATLAMAYA HAZIR OLSUNLAR”
 
Camianın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vereceğine inandığını ifade eden Kafkas, "Trabzonspor ülkede farklı olmuş ve damga vurmuştur. Tekrar kenetlenmeyi sağlamak istiyoruz. Bu yüce görevi bana layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zorlu sürecin üstesinden gelmenin yolu Trabzonspor taraftarları ile birlik olmaktır. Ateşle barut yan yana geldi patlamaya hazır olsunlar” diye konuştu.
 
“BENİM İÇİN BURASI AŞK”
 
Şenol Güneş’in kulübün gerçek yüzü olduğunu ifade eden Kafkas, “Hocanın Trabzonsporluluğunun yanında bizim Trabzonsporluluğumuz tartışılamaz. Benim için burası bir aşk bir kimlik bir sevgi. Benim ailem de buralı. Ben burada evime geldim. Trabzonspor’u nasıl şampiyon yaparım hesabı içerisindeyim. En kısa zamanda bu kulüp hak ettiği yere gelecektir. Elimizde yeterli oyuncu kadrosu var.
Bütün oyunculara değer vererek sezon sonuna kadar götüreceğiz. Bütün oyunculardan maksimum verim almak için büyük çaba sarf edeceğiz. Kaliteli oyuncular var. Bunları sahada her zaman göreceksiniz. Transfer düşünmüyoruz. Altyapıda da değerli hocalarımız var. Genç oyunculara ilgim alakam çok fazla. Onlar için de büyük bir şans” şeklinde konuştu.
 
“TRABZONSPOR’U İYİ YERLERE TAŞIMAK İSTİYORUZ”
 
Teknik adam olarak bir şey bahane edecek bir yapıda olmadığını belirten Kafkas, “Bizim elimizde altın bir bilezik var. Ben teknik adam olarak bir şeyi bahane edecek bir yapıda değilim. Önümüzdeki maçları nasıl kazanırız diye bakmak lazım. Aldığı paranın hakkını veremeyen bu kulüpten gidecek. İnancımız ve hırsımız tam. Hikaye anlatmayı seven bir adam değilim. Biz başkanı biz yönetim kurulu aynı geminin içerisindeyiz. Ben de buralıyım. Zamanında bu kulüp için çok şeyler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Önemli olan Trabzonspor’u iyi yerlere taşımak olacak. 6 yıl burada oynadım. Hep bana değer verdiler. Bu şehir taraftar ile var. Bizim için biten bir şey yok. Bu takım iyi bir takım. Ne olursa olsun. İkinci olacaksak ikinci olacağız. Şampiyon olacaksak şampiyon olacağız. Bu sene de yapabileceğimizin en iyisini yapacağız. İnatçı ve hırslı bir teknik adamım. Benim birinci işim saha ve mutlaka bu takımı hak ettiği yere getirmek istiyoruz” dedi.
 
“İNŞALLAH TRABZONSPOR’DA BAŞARILARA İMZA ATAR”
 
İmza töreninde konuşan bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener ise, “Şenol Güneş’e ve ekibine gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Böyle bir kan değişimi olmuştur. Her büyük takımın A planı B planı C planı vardır. Tolunay hoca ayrılmak istiyorum dese C planımız da vardır. Yarın Eskişehirspor maçına çıkıyoruz. İnşallah Trabzonspor’da başarılara imza atar” dedi. 
 
Başkan Şener, Sercan Kaya ve Eren Albayrak’ın transferlerine yapılan tepkiyi de değerlendirerek, "1461 Trabzon Kulübü'nün amacı hem kulübe para kazandırmak hem de Trabzonspor’a oyuncu kazandırmak. Bu amaçların biri yerine getirildi” dedi.
 

Fotoğraflar için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler