Kafkas ile yeni heyecan

Fırtına, yarı final için avantajlı olsa da bu karşılaşmayı kazanıp, beyaz sayfa açmak istiyorTrabzonspor’da Şenol Güneş devri, pazar günü Elazığspor deplasmanında alınan 3-1’lik yenilginin ardından bitmişti. Yönetim elini çabuk tuttu ve birkaç saat içinde

Kafkas ile yeni heyecan

Fırtına, yarı final için avantajlı olsa da bu karşılaşmayı kazanıp, beyaz sayfa açmak istiyor

Trabzonspor’da Şenol Güneş devri, pazar günü Elazığspor deplasmanında alınan 3-1’lik yenilginin ardından bitmişti. Yönetim elini çabuk tuttu ve birkaç saat içinde Tolunay Kafkas’ı takımın başına getirdi. Yeni takımında ilk idmanına önceki akşam çıkan 44 yaşındaki teknik adam, ilk maçında bu akşam kupada Eskişehirspor’a konuk olacak. Normal şartlarda, grupta 4’te 4 yapan Fırtına için bu karşılaşmanın çok fazla önemi yoktu. Ancak teknik direktör değişikliğinin ardından işler değişti. Tolunay Kafkas’ın tek hedefi ilk maçında kazanmak. Bunun için de yedek ağırlıklı bir kadroyla değil, as futbolcularla sahada olacak.


Takımların muhtemel 11'leri

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Veysel, Servet, Diego, Dede, Mehmet, Alper, Hürriyet, Erkan, Necati, Kamara

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Mustafa, Abdullah, Emerson, Aykut, Soner, Sapara, Alanzinho, Olcan, Janko(Vittek)

STAT: Atatürk

SAAT: 19.30

YAYIN: A Haber

HAKEM: Koray Gençerler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler