Kafkas en fazla hangi oyuncu ile ilgileniyor?

Bursaspor ile deplasmanda yarın akşam zorlu bir maça çıkacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas, yeşil beyazlı rakibini eski yıldızı Volkan Şen ile vurmanın planlarını yapıyor. BEKLENENİ VEREMEDİ  Trabzonspor'a 2011–2012 sezonu başında Bur

Kafkas en fazla hangi oyuncu ile ilgileniyor?

Bursaspor ile deplasmanda yarın akşam zorlu bir maça çıkacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas, yeşil beyazlı rakibini eski yıldızı Volkan Şen ile vurmanın planlarını yapıyor. 

BEKLENENİ VEREMEDİ 
 
Trabzonspor'a 2011–2012 sezonu başında Bursaspor'dan transfer edilen Volkan Şen, bordo mavili takımda bir türlü bekleneni veremedi. Sık sık sakatlanması nedeniyle 'Cam adam' olarak adlandırılan Volkan'ın yıldızı Şenol Güneş'le de bir türlü barışmadı. Bu sezon ligin ilk haftasındaki Karabükspor maçında 90 dakika sahada kalabilen Volkan tek golünü de o maçta kaydetti. Volkan Şen geride kalan 25 maçta sadece iki kez ilk 11'de sahaya çıktı, 7 maçta forma giyebildi. Toplam 236 dakika sahada kalan Volkan, bir gol atabildi. 
 
KAFKAS'IN EN FAZLA İLGİLENDİĞİ OYUNCU 
 
Ligin ikinci yarısında takımın başına gelen Tolunay Kafkas'ın en fazla ilgilendiği futbolcuların başında gelen Volkan Şen, yine sakatlıkla boğuştu. Kafkas döneminde sadece geçen haftaki Beşiktaş maçının son 17 dakikasında forma şansı bulabilen Volkan, buna rağmen tecrübeli hocanın çok şey beklediği futbolcuların başında geliyor. Volkan'la hemen her antrenman öncesinde uzun konuşmalar yapan, özel görüşmelerle bu futbolcuyu motive etmeye çalışan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Bursaspor maçında bu silahını sahaya sürmeyi amaçlıyor. 
 
İLK KEZ ESKİ TAKIMINA KARŞI OYNAYACAK 
 
Son anda bir problem çıkmadığı takdirde yarın akşam ilk 11'de mücadele edecek olan Volkan, böylece ilk kez eski takımına karşı forma giyecek. Trabzonspor'a transfer olmasının ardından 22 Ekim 2011'de Bursa'da 1–1 sonuçlanan maçta forma giyemeyen Volkan, Trabzon'da 1 Şubat 2012'te Trabzonspor'un 2–1 kazandığı maçta da yedek kulübesinde yer aldı. Volkan bu sezonun ilk yarısında 28 Ekim 2012'te Trabzon'da oynanan ve Bursaspor'un 1–0 kazandığı maçta da kadroda yer almadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler