Kafkas çıkış arıyor

 Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 12 maçta sadece 2 galibiyet alan Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, kötü gidişe "dur" diyecek planlar üzerinde duruyor.  Tarihinin en kötü günleri geçiren Trabzonspor içinde bulunduğu kötü gidişata son verm

Kafkas çıkış arıyor

 

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 12 maçta sadece 2 galibiyet alan Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, kötü gidişe "dur" diyecek planlar üzerinde duruyor. 
 
Tarihinin en kötü günleri geçiren Trabzonspor içinde bulunduğu kötü gidişata son vermenin çarelerini arıyor. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular sürekli bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaparak kötü gidişatın nedenlerini masaya yatırıyor. Lige tutunmak ve ateş hattından bir an önce kurtulmak için çaba sarf ederek çözüm yolları arayan bordo-mavili kulüpte atılan adımların henüz sonuç vermemesi ise keyifleri kaçırsa da milli ara sonrası oynanacak olan Medical Park Antalyaspor müsabakasına başta yönetim ve teknik heyet, çıkış maçı olarak bakıyor. 
 
KRİTİK MAÇ
KRİTİK MAÇ 
 
Ligde sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor'un 31 Mart Pazar günü evinde oynayacağı Medical Park Antalyaspor müsabakası hayati önem taşıyor. Küme hattındaki en yakın takipçisiyle sadece 2 puanlık bir fark bulunan Karadeniz ekibi zorlu dönemiçi taraftarının desteğiyle atlatmayı planlıyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ise lige verilen milli arada bu maça özel planlar üzerinde durdu. Rakibini mercek altına alan ve kurmaylarıyla birlikte iyi analiz eden Kafkas, milli takımlarda bulunan oyuncularında dönmesiyle birlikte sahada neler yapmaları gerektiği konusunda oyuncularına isteklerini iletecek. 
 
Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını çıkış müsabakası olarak gören Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, yapılan antrenmanlar sonrası oyuncularıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Toplu ve bire bir görüşmeler yapan Kafkas, bulundukları konum ve oynayackaları maçların önemi noktasında oyuncularıyla fikir alış-verişinde bulunuyor. Morali ve motivasyonu üst seviyeye çıkarmaya çalışan genç teknik adam oyunuclarından her maçı tek tek düşünmelerini ve final maçları olarak görmelerini istiyor. 
 
FARKLI PLANLAR DENİYOR
FARKLI PLANLAR DENİYOR 
 
Trabzonspor'a oynatmak istediği oyun sistemi için zaman ihtiyaçları olduğunu her fırsatta dile getiren Kafkas, kısa vadede ise rakibin pozisyonuna ve konumuna göre farklı planlar hazırlıyor. Özellikle elindeki as oyuncuların cezalı duruma düşmeleri nedeniyle kadro konusunda sıkıntı yaşayan Kafkas, farklı oyun kurguları hazırlayarak bu açığı kapatmaya çalışışyor. Sarı kart cezalısı 
 
Olcan'ın yerine Volkan Şen'e şans vermesi beklenen Tolunay Kafkas'ın yine kart cezalısı Serkan Balcı'nın yerine ise Celustka veya Zeki Yavru'ya şans vermesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta oyuna sonradan dahil olmasına rağmen sarı kart görerek cezalı duruma düşen Colman'ın yerine ise yine Soner'in görev alması bekleniyor.
 
55 GÜNLÜK HASRET
55 GÜNLÜK HASRET 
 
Trabzonspor, kendi sahasında 55 gündür galibiyet özlemi çekiyor. Ligde en son sahasında Gaziantepspor'u 4-1'lık farklı skor ile geçen Trabzonspor, söz konusu tarihten beri oynadığı maçlarda rakiplerini evinde yenme başarısı gösteremedi. Gaziantepspor'u 3 Şubat'da yenen Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker'de maç kazanmayı adeta unuttu. Bordo-Mavili Takım Kafkas döneminde evinde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor